Om cykelbloggar

Startades 2009 som en motvikt till pengahysterin det fanns på andra cykelsiter.
Moi
Drivs av Fritz O.
Mål med sidan:
Samla så många cykelbloggar som möjligt på en sida. Jag betonar också att VARJE blogg som finns med i listan över senast uppdaterade har varenda en godkänt eller frågat om de vill vara med. Jag lägger inte upp bloggar bara för att de handlar om cykel, de skall vilja vara med här också.

Skriva om cykel som intresserar er. Ja jag vet att emellanåt kan jag sticka ut hakan, och kanske göra mig ovän med en eller två. Dock är det inte medvetet att jag vill vara elak utan jag vill bara att alla skall få kännedom hur det kan se ut. Detta gäller endast offentliga personer, företag eller organisationer.  Skulle aldrig falla mig in och skriva "ner" någon privat person.

Var länge fri från reklam, utom där jag har ansett att det funnits ett intresse för er som läser. Har dock aldrig tagit betalt för detta. Får varje vecka erbjudanden om sidor som vill ha plats på sidan mot mindre ersättning. Har dock än så länge motstått detta. Fast man vet aldrig. Har börjat föra in lite reklam, dock fortfarande bara sådant som jag tycker gagnar andra och själv tycker är bra, skulle aldrig göra reklam för sådant som jag inte gillar.

Kontakt:
cykelbloggar(a)spray.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nordiska mästerskapet i cykel 84 arrangerades endast avLidköpings cykelklubb ej tillsammans med Götene cykelklubb som felaktigt står,varför fins ingen historik om 70-80 talets storhetstid i klubben svagt med Björn Andersson med i seniorlandslaget samt Anncharlott Nordin svensk juniormästare 84( 14 varv runt Faluns mördarbacke).var med i svenska senior lag ifranska Le Havres 3 dags tävling

MarkkuS sa...

Kanske dags att ta bort texten att inte har reklam på din blogg...

Annars gillar jag din sida, och jag har också hittat flera andra för mig intressanta cykelbloggar.

Fritz sa...

Markku,

Det har du rätt i =)

Mvh
Fritz