fredag 31 augusti 2012

Bra för ens ego

Idag så fick jag mitt exemplar av den Svenska Cycling Plus, sablar vad skoj det är. Vi fick ju möjlighet att få med tre artiklar i nämnda nummer och det är ju extra skoj.
Stilpolis
Vad vi har skrivit om är först en artikel om Stil på cykeln som cyklist.. Känsligt ämne =) Men ack så roligt att "tjöta" om på tävlingar och träningar. Eller när så fort man egentligen träffar på en cyklist, oavsett stilpolis eller någon som inte bryr sig.
Vad tycker ni? Som jag skriver i artikeln, till sist spelar väl det egentligen ingen roll hur man ser ut, då det viktigaste är att man är ute och cyklar, dock så blir det ännu roligare om man följer "stilen", enligt mig alltså.

Team Androni Giocattoli-Venezuela
Den andra artikeln jag skrev är om Team Androi Giocattoli-Venezuela, som jag har haft turen, nöjet, förmånen att få följa i ett par år. Jag och min fru var ner till Danmark och träffade laget, resultatet av resan ser ni i tidningen. Nu är vi på väg igen, i slutet av september åker vi ner igen för att träffa dem, fast nu är det under tävlingen Giro di Lombardia. Gissa om jag ser fram emot detta!

Par i cykling
Frugan skrev en lite skämtsam artikel, riktade mot oss män hur vi skall göra för att få med oss en kanske inte så intresserad respektive ut på en cykeltur. Nu berättade hon att på forum på nätet så togs den inte emot så väldans väl. Lite synd tycker jag, men som jag sa till henne att alla kan inte gilla vad man skriver, och jag kommer säkert få ta emot en massa kritik för min "stilpolis" artikel. Nu är ju inte artikeln riktade mot tjejer utan oss män där vi kanske skall tänka till, den är ju också inte riktad mot par där båda är erfarna cyklister, utan där mannen önskar att få med sig sin fru/fästmö/flickvän ut på en/flera turer och förstå tjusningen med att rulla fram på vägarna. Förr fanns det böcker som hette "Windows for Dummies" etc. man kan se artikeln som en sådan fast riktad mot oss män.

Nästa steg för vår egen del är att vi skall ut på MTB:erna och testa grusvägar, vi har inte kommit dit än, men det kommer. Tror att det kommer bli lite omvänt där, jag är ju lite av en moståndare till MTB, jag förstår de som gillar MTB, men personligen är jag inget större fan av den maskinen.
Vem vet jag kanske skriver en artikel om hur tjejer skall göra för att få med sig sin mest motsträvige partner ut på en MTB tur. =D

Hälsningar
Fritz

1 kommentar:

cykellars sa...

Blev positivt överraskad efter att ha läst senaste numret av Cycling Plus. Klart över förväntan, även om en del artiklar kändes lite "gamla".

Prenumererade på brittiska versionen på 90-talet och tyckte den var ok. Svenska verionen är bättre, med potential att bli riktigt bra om man skippar den översatta artiklarna till förmån för svenska!

Dina artiklar var riktigt bra för övrigt!