måndag 23 mars 2009

nyheter och lite information

Cervélo snuvade Emma på segern
Emma Johansson fortsätter att visa framfötterna så här i inledningen av säsongen. Under lördagen körde hon in som tvåa i det italienska loppet Costa Etrusca-GP Riparbella-Montescuda, bara slagen av Sarah Düster från det starka Cervélo TestTeam. Läs mer på: http://www.cykelnytt.se/

Lövkvist låg bakom Cavendish seger
Det blev ingen framskjuten placering för Thomas Lövkvist i årets upplaga av Milano-Sanremo, istället såg svensken till att hjälpa fram Mark Cavendish och George Hincapie.
Läs mer på : http://www.cykelnytt.se/

Cavendish on his historic Milan-San Remo win
Mark Cavendish burst into tears after he beat Heinrich Haussler to win Milan-San Remo. He was also emotional when the British national anthem rang out over San Remo and later in the winner's press conference.
Läs mer på: http://www.cyclingweekly.co.uk/news/Cavendish_describes_historic_MilanSan_Remo_win_article_279143.htmlSedan lite information,
Tyvärr har vi inte några nya bloggar att presentera, vad detta beror på vet vi inte, dock ber vi om er hjälp att göra reklam för personer ni känner till och som bloggar om cykel att höra av sig till oss så vi kan lägga upp dem. Vi har skickat ett antal förfrågninar till olika personer att vi gärna vill lägga upp dem, dock har de inte svarat ännu, det kan ju vara att de inte har sett mailet eller kommentaren. Så vi ber er, hjälp oss att lägga till ännu flera bloggar.

Sedan så håller vi på och filar på en presentation av Borlänge Tour, ett lopp som har blivit lite av en tradition, vi skulle bara vilja ha lite kommentarer från personer som eventuellt har kört detta lopp, skicka din reflektioner till vår e-mail adress. Tack påförhand!

Hälsningar,

Admin

1 kommentar:

Anonym sa...

www.cykelmuppar.se

där finns en del matnyttiga bloggar