lördag 4 april 2009

Gott & Blandat

Vad händer i cykelsverige just nu? För egen del har det blivit premiär med bibs och jersey, OK hade arm och benvärmare, men vad mycket lättare allt gick, KUL sånt vill vi ha mer av eller hur?
För övrigt har jag noterat att en stor del cyklister åker till Mallis i dagarna, dock har vi bättre väder här hemma i svedala för tillfället, så vi behöver inte sörja allt för mycket vi som är kvar här hemma.
Har noterat på http://www.cykelnytt.se/ att Armstrong är på G igen efter nyckelbensbrottet, någon har sett honom ute på vägarna igen, vi får väl se om han kommer till Girot eller inte.

På samma sida kan man även läsa om att CONI vill stänga av Valverde för doping. Trist att behöva läsa om sådant fortfarande, det slår mig faktiskt att vissa av oss cyklister (OK proffsen) fortfarande verkar tro att det kan gå att komma undan en dopingkontroll. För egen del så är det idag inte ett sätt för att få bättre resultat, de måste helt enkelt vara drivna av ett självdestruktivt beteende, för de blir ju uthängda och dragna i smutsen när de väl blir ertappade för det blir de, det är bara en fråga om när.
Silver-Emma har startat årets sejour bra, hon kom tvåa efter Vos i Trofeo Alfredo Binda.


Spin of Hope är avklarat detvar ett relativit stort intresse för denna insamling i år, mer kändisar deltog och skapade genom detta ett intresse för Spin of Hope, skoj, noterade att även Bäckstedt körde en stund i Stockholm. hade varit kul och träffa den g:le Paris-Roubaix vinnaren =)

I helgen körs en till vårklassiker Paris-Nice skall bli kul och spana in Eurosport och se vem som vinner, vem tror ni?

Nej nu skall det intas frukost för att om ett par timmar än en gång ge sig ut och nöta asfalt, ha en underbar vårdag och cykla lugnt.

Admin

Inga kommentarer: