måndag 18 juli 2011

Nyheter

Japp läser nu att det lilla äcklet bestämt sig för att lägga av efter kraschen som han ådrog sig på etapp 9 av årets TdF. Men som jag också skrivit så är det synd att det skedde på det sätt som det nu gjorde. Helt plötsligt så vill jag gärna att UCI:s förslag om att fd fuskare inte skall få arbeta i teamledning etc. att det skall gå igenom. Nu vet jag att just det här fallet så är det ändå inte aktuellt då det inte skall genomföras retroaktivt. Men ändå!

Är fortfarande imponerad av Voeckler! Att han fortfarande har det gula tröjan är ju grymt, fast lite trist att läsa att han i princip redan gett upp den. För tusan Thomas visa lite jävlar anama!

U23 tävlingarna är över. Cyclingnews rapportering är klart bristfällig, någon som har koll på hur det gick för svenskarna??

Annars är allt bra? Jag har noterat att den tidigare så säkra vädertjänsten YR.no har blivit lite si och så där, kanske har en massa semesterarbetare på plats som inte är lika duktiga som de övriga? Att SMHI fortfarande visar galet vet man sedan tidigare. Idag skulle det vara sol och +25 i öst... när man kliver upp ur sängen så är det regn och blytunga moln det enda man ser... Man hade faktiskt hoppats på en sväng på stranden. Ja ja.. det är bara att acceptera bonnbrännan (läs cykelbrännan).

Ha en bra dag,
Fritz

Inga kommentarer: