måndag 17 oktober 2011

Gustav Larsson slutar i Saxo Bank med flaggan på topp

Tävlingen Chronos des Nations har körts i helgen, och Gustav fick stå på podiumet (2:a) . Lite av en revansch från VM, den här gång liksom då blev han slagen av Tony Martin (HTC). Måste vara skönt för Gustav att få detta avslut i ett lag som uppenbart inte har trott på honom det sista året.
Intressant utveckling med Saxo Bank förresten, från att varit ett Europeiskt lag så har det idag i princip blivit ett spanskt/danskt lag. Men Riis har väl någon tanke med det. Dock tappar laget ett antal Svenska fans genom detta. Nu är den svenska anknytningen helt bort. Fast Marcus Ljungqvist och Gustav har ju helt klart varit en färgklick i det laget om man ser ur svensk synpunkt.


Det lilla äcklet gjorde ju comeback i samma tävling, efter att brutit bäckenet under Tour de France, OK nu har han ju inte kunnat träna allt för mycket sedan vurpan, han mer än 8 min efter Martin. Jag kan nog sätta ett par spänn på att hanss "comeback" är bara ett sätt för att laget skall få behålla sina UCI-poång, är ganska säker att han kommer på olika grunder slänga in handduken i mars/april nästa år. Efter att UCI säkrat Astana deras Pro-Tour licens.


Ha en bra dag,

hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad tycker du om det lilla äcklet Pantani?