måndag 17 juni 2013

Juniorcyklist se hit! + Joel och VR


Juniorcykling
Det händer lite grejer, spännande sådana.. Något som verkligen kommer främja ungdomscyklingen i mellersta Sverige. Vad det är kan ni nog räkna ut, dock så behöver jag namn på cyklister i klassen Junior. Om det blir flest killar eller tjejer visar sig.

Vad vi söker? Ja killar, tjejer i juniorklass helst boende i mellersta Sverige (Stockholm, Uppland, Västmanland, Värmland, Dalarna och Gävleborg. Andra kan bli aktuella dock får vi föra en diskussion om detta så fall. Vi ser helst att minst 5 cyklister anmäler sitt intresse. Två är redan intresserade. Detta gäller även de som är på väg och skalll inför nästa år byta klass och kliva upp i klassen junior.

Ni tar kontakt med mig på cykelbloggar(a)spray.se skriv Juniorcykel i rubriken.

Väl mött tjejer och killar!
Joel Lundberg på sin enhjuling och med de snygga kläderna från TEC
Joel Lundberg och VR
Ja det har väl inte undgått vad som hände på VR med Joel Lundberg, ni vet han som skulle genomföra VR på en enhjuling. Efter 60 km så blev han stoppad av svensk POLIS på uppdrag av Vätternrundan som plockade av honom nummerlappen???!! Vänta här nu, har han begått ett brott, eller brutit mot någon annan förordning?
Nä felet var att han höll på och genomföra VR på jut en enhjuling som VR innan vetat om och godkänt, han hade en följecykel (sin pappa) VR godkände hans start och släppte iväg honom ur startfållan, de publicerade även en bild på honom på deras officiella FB sida, när han hojjade på vägen och höll på och genomförde VR.

På något sätt ändrade sig VD:n för VR och "diskvalificerade" honom, mot några regler som inte finns skrivna i regelboken. Öh!

Överväldigande många tycker VR gjort fel
Jag la upp en länk på cykla.se igår och övervägande tycker att VR:s VD hr gjort fel. Jag personlligen tycker hon borde gå ut och be Joel om ursäkt och officiellt ge honom nummerlappen tillbaka, för även om han blev "diskad" så fick han medalj av de mera humana funktionärerna vid målgången, för de missade att plocka av honom chipet. Han gjorde inte bara detta för kul utan han höll även på med en insamling till Barncancerfonden, där målet var att samla ihop 50 000:- under loppet

Vad tycker ni?

Ha en fortsatt bra dag,

Mvh
Fritz

4 kommentarer:

Fredric sa...

Hej Fritz

Tydligen har det begåtts fel vid starten med enhjulingen. Killen har blivit nekad i våras att starta med en enhjuling. Om detta är sant eller ej vet jag inte, men i sådana fall är det killens fel i första hand. Men givetvis skulle han ha stoppats vid starten.

mvh

Fredric Björk

Fritz sa...

Tackar för din kommentar Fredric, ja uppenbart har starten gjort en major fel. Men det är konstigt då enligt Joel så har de haft kontakt med VR, men vad som har sagts vet bara VR och Joel.

BTW Du vill inte ha din blogg med på cykelbloggar?

Mvh
Fritz

Mikael sa...

Ska verkligen polisen syssla med sådana saker, vägen är trots allt inte avstängd och vem som helst har rätt att beträda den.
Ok dom tog inte honom av banan men ändå borde det finnas vettigare sysslor för polisen.

Fritz sa...

Kan inte annat än hålla med dig Mikael, det är bra underligt
Med vänlig hälsning,
Fritz