tisdag 17 februari 2009

Back in business

Vilket innebär att vi presenterar två nya bloggar idag.

Vi börjar med Johan A´s blogg, där vi kan läsa om hans olika turer och händelser när han är ute med sin MTB. Johan skriver bra och hans blogg är rolig och man blir ju sugen att sticka ut och leta spångar och stigar för att köra lite MTB. Johans blogg heter Lattefarsan i Hammarby, för den oinvigde så är det en stadsdel i Stockholm, eller ett bandy/fotbollslag Helt och hållet beroende på hur man ser på det. För övrigt kan man läsa på Johans profil att han även är intresserad av belgiskt öl, och han kanske kan ge oss oinvigda ett tips. på ett gott öl?

Johans adress är: http://spindelbenen.blogspot.com/

Blogg nr två är för oss cykelintresserade en välkänd person bloggen är skapad av Glenn Dahl, dock kan jag inte skriva så mycket om den bloggen utöver Glenns resultat från olika veterantävlingar från förra året, dessa är inte fy skam, Glenn har inte gjort några inlägg utöver själva skapandet, men vi får hoppas att han kommer igång å det snaraste. Glenn gjorde grymma resultat 2008, och ryktet säger att Glenn skall köra elit 2009. Glenn kanske kan ge oss lite mer information angående just detta.

Glenn träffar ni på http://glenndahl.blogspot.com/

KORREKTUR

Vi har nu upptäckt att det visst finns saker publicerat på Glenns blogg, dock måste man klicka på rubrikerna i "Bloggarkivet" för att se inläggen, eller är det bara vi som har det problemet? Meddela oss snarast hur det är, eller om Glenn kan kolla över inställningarna för sin blogg.

Hälsningar,

Admin / Cykelbloggar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glenns blogg såg lite konstig ut i morse, men nu verkar den fungera som den ska.

Glenn Dahl sa...

Den funkar nu. Verkar ha varit något knas med blogspot tror jag...
//Glenne