fredag 10 april 2009

Svenska cykeltjejer

Cykelbloggar måste ju slå ett slag för de svenska cykeltjejerna som är ute och tävlar runt om i Europa. Det är ju inte bara Emma J som är där ute och nöter asfalt, vi börjar med Isabell Söderberg, hon har ett förflutet i klubbar som Fredrikshofs IF CK´s Damelitlag, sedan hamnade hon i Upsala CK, men där var hon bara ett år innan hon skrev på det enda Pro Nordiska Damelitlaget Team Hitec Products UCK. Den 29/3 så vann hon Rundum Ascheffel i Tyskland, KUL Bella hoppas det blir fler segrar.
Sedan har vi vår allas Sara Mustonen, som har ett förflutet som boxare som sedan valde att ändra inriktning och nöta asfalt istället, tror personligen att det är bättre än att få en blåklocka, Sara körde tidigare för Valhalla CK, men hon körde även ett år utomlands, dock valde Sara att återvända hem, och då skriva på för Team CykelCity, vem missade inte inslaget på sportspegeln!
Senast den 31/3 så kom Sara trea på loppet: Omloop van Strijen i Holland där alla de toppnoterade lagen även befann sig, STARKT gjort Sara, ser fram emot första segern nu.
Sedan har vi Catrin Josefsson, tyvärr vet jag inte så mycket om henne, då hon är en doldis i det stora sammanhanget, dock tror jag att vi kommer att få se mer av henne, hon kom två i sin säsongspremiär i loppet Balmasedako Emakumeen Saria i Spanien, Catrin kör för laget Bizkaia-Durango.
Sedan har det börjat bra för Emelia Fahlin, Team Columbia High Road, och Marie Lindberg, Nürnberger Shoair, i USA, även om de personligen inte fick några höjdarresultat så hälpte de till att deras lag fick bra resultat, d.v.s etta resp. tvåa. KUL

Emma J´s framgångar har vi redan rapporterat om så henne lämnar vi utanför idag. =)

Ha en fortsatt trevlig påsk.

Hälsningar
Admin

Inga kommentarer: