torsdag 9 april 2009

Två nya bloggar


Hej och glad påsk på er alla,

Idag så får vi nöjet att presentera två nya bloggar, den ena är Cykelsmart som handlar om alla form av cykling, inte bara racers eller MTB´s som många av oss andra skriver om. när jag gick igenom bloggen så var det mycket cykelpolitik, men även tips och trix för cykelpendlare och andra cykelmotionärer. Kul läsning och se vad andra städer gör för att udnerlätta för oss cyklister. Nu har ju en annan förmånen att bo i en mindre stad (by) där vi egentligen inte har det här problemet. Här är det största problemet cykelstölder, figurerar personer som åker omkring och lastar cyklar på minilastbilar och sedan förvinner de. Troligtvis säljs de av mindre nogräknade handlare eller så hamnar de på blocket. Men för att återgå till bloggen, så finns det många länkar till andra cykelsidor runt om i världen, liknande den som Cykelsmart, sedan finns ju den fina länken till Cykelbloggar, vilket uppskattas.

Cykelsmart hittar ni under adressen: http://www.cykelsmart.se/ besök den gärna och kom med kommentarer.
Nästa blogg är en från en kille som egentligen är skidåkare (!) men då den säsongen är slut så cyklar Adam istället vilket han gör rätt i =) . SCF har väl skrivit någon gång att cykelsporten borte inrikta sig på skidåkare och hockeyspelare som behöver bra sommarträning, och vad kan då vara bättre än cykel?

Adam i alla fall skriver om sina vedermödor i skidspåret och alla annan form av träning, Adam bor i den större staden i länet som har två pilar som landskapssymbol, d.v.s. Falun och Dalarna.
Han skidar för Falu XC Ski Team, men när får vi reda på vilken klubb han cyklar för?? Adam vi vill se dig på Cykel-SM, då det finns flera skidåkare som har gjort BRA resultat på cykel, att skida och syssla med andra sporter är ju en bra "Crosstraining" se artikel i KAdens för något/ra nr sedan.

För övrigt skriver Adam om sitt jobb och sitt liv i allmänhet, precis som en blogg skall vara.
Adam möter ni på adressen: http://www.adamsteen.se/ Fråga Adam? finns det något släktband med Leksandsspelare Steen??

Ni skall bägge vara varmt välkomna till Cykelbloggar, som för övrigt firar över 7000 besökare sedan i februari, KUL. Tack ni alla som besöker sidan och gör den till det den skall vara, d.v.s. ett nav för cykelbloggar.

Hälsningar,

Admin

1 kommentar:

Unknown sa...

Tack så mycket för "intervjun". Falun/Borlänge SK tävlar jag för!

Ledsen att göra er besvikna men jag och hockeyspelarna Steen är inte släkt.