onsdag 20 maj 2009

Attans

Som de flesta har sett så tappade Thomas kraftigt mot Di Luca igårdagens etapp, jobbigt, men iofs etappen var ju lång lite över 260 km så självklart måste mjölksyran komma smygande, det var i alla fall vad Thomas förklarade för Aftonbladet här hemma.

Vi får hoppas att Thomas hämtar hem detta under etapploppet på torsdag, eller jag kanske inte allt, om han inte vaknar som stålmannen so han återigen sa till Aftonbladet. Men lite i alla fall.

Glädjande nog så verkar det bli en liten "stenmark-effekt" av Lövkvist framfart i årets Giro, tidningar skriver om etapperna som aldrig förr. Det visas cykel på tv´n, morgonprogrammen bjuder in gamla stjärnor (Bernd Johansson) det skall visas upp cyklar och hur de fungerar etc. Eurosport har ökat sina tittarsiffror ... vad mer har hänt? Det är mer cyklister på vägarna, eller inbillar jag mig detta, eller det kanske är cyklister som börjar bli stressade över att de har anmält sig till årets Vätternrundan... vad vet jag.

Ha en bra dag,

Hälsningar,
Admin

1 kommentar:

Anonym sa...

Mm, mycket cykel blir det i media. Tex det här http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1002252&renderingdepartment=2.34562

FÖR I HELVETE VAD ÄR DET DOM SITTER OCH SÄGER!!!!
Det borde vara någon som anmäler dom idioterna. Folk tror ju att det är sant. Hjälp och suck!! Men framförallt heja LÖVET!!
/Avalo