måndag 11 januari 2010

Vad har hänt den sista tiden?

Ja tyvärr har sidan nonchalerats en tid, pga personliga skäl, men skärpning skall ske. Vi skall börja sköta sidan bättre. Men vad har hänt den sista tiden? Ja nyheten om Niklas Axelsson har väl ingen missat, men att se att Saxo Bank slutar som huvudsponsor efter den här säsongen var inte heller så roligt att läsa. För CSC / Saxo Bank har ju varit en frisk fläkt i Pro Touren eller hur? Visst vi är ju inte direkt objektiva då det är ett lag i vårt grannland och tidigare var det ju två svenska cyklister i laget, i år är det Gustav som kommer att försvara de blå/gula färgerna i laget efter att Ljungqvist valt att satsa på sportchefs jobbet i Team Sky i stället. Där träffar vi ju även på Thomas Lövqvist, visst också en gammal nyhet.

Sammantaget kan man se att cykelsporten verkar ha stora problem med att hitta sponsorer, då många lag tappade sina huvudsponsorer, och CapiNordic var ju även det ett lag som drabbade svenska cyklister, så pass att Fredrik Eriksson valde att lägga av med hojjandet och istället satsa på sitt företag www.toppfysik.nu Lycka till Fredrik!

Ja man bli ju lätt deprimerad när man tänker tillbaka på vilka lag som försvunnit, och det som egentligen är värst är att de svenska tjejerna verkar ha stora problem med att hitta sponsorer till de lag de kö i. Bigla lades ju ner i höstas, Holler bytte lag, Ljungqvist lag har rapporterat stora problem med sponsorer. Vilket vi även har fått rapporter om angående Emma Johanssons lag.

Vad kan vi egentligen göra för sporten? a egentligen inte mycket, utom att sprida vårt "Evangelium" hur trevlig sporten än är, men skam den som ger sig eller? Kom gärna med kommentarer.

I nästa inlägg skall vi presentera ett antal nya bloggar.

Ha en bra vecka

Mvh
Admin

2 kommentarer:

Mats sa...

Tips om cykelblogg: tourdegubbos.blogg.se

Jonas l sa...

Jag har bytt bloggadress ifrån cerro.dk till cerrol.wordpress.com