lördag 3 juli 2010

Nä va f**

Jag läser lite här och var att kommissarien på V-SM som rullar på uppe i Järvsö har fått spel.
Strax innan start för H40 (tempo) så gick det ut ett meddelande att de som inte hade handskar fick inte starta, om de gjorde det skulle de bli diskade. Nu var ju inte denne kommisarie konsekvet då H30 slapp detta problem, vet inte hur det är med de andra klasserna.

Varför kan man fråga sig, som en klubbkompis till mig skrev (Silva) visst hade det handlat om en hjälm eller så hade man ju kunnat förståelse för, men handskar??? Var det för varmt där uppe i Järvsö och kommissaren fick värmeslag, eller hade han (hon) nyligen bråkat med sin respektive och var extra grinig, eller vad är det som orsakat denna i mina ögon idiotiska idé?
Har sett på Ljusdals CK:s hemsida att det var en kille (deras gästbok) som åkt 66 mil ToR för denna tävling och sedan får han inte starta. Wieselblad skriver på sin blogg att han väntar sig ett meddelande där han blir diskad just pga detta "regelbrott" (Grattis BTW till Guldet). Tror faktiskt inte tvåan (Marcus Juneholt, också stort grattis till silvret) inte heller hade handskar, jag skall kolla upp det.

För egen del som inte startar i år, är detta beteende ytterligare en spik i kistan för veterancyklingen. SCF måste (betonar MÅSTE) se över denna disciplin (veteran) av cykelsporten, de har uppenbart missat helt och hållet att de flesta licenser som betalats in är av just veteraner, och de (SCF) gör ju allt för att få in pengar till sin verksamhet, därav prishöjningen i år (400kr blev i år 600kr). Inte bara SCF "lever" på veteranlicenserna, utan de köpstarkaste gruppen inom cykling är vi veteraner och jag tror även återförsäljarna blir lite pissed off om det droppar av veteraner i parti och minut.

Mitt förslag är att föryngra ledet bland de ansvariga för Veterancyklingen, de har uppenbart ledsnat och är inte innovativa för fem öre. Man får intrycket att veterancyklingen bara är till besvär och trots mötet i Bålsta förra året där många idéer fördes fram till SCF tog de ansvariga för Veterancupen inte åt sig ett dugg.

Till slut kan jag bara säga till kommissarien i Järvsö: SKÄMS PÅ DIG!

Hälsningar,
Fritz / Cykelbloggar

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg nån bild från SM (det riktiga ;-) ) med Silver Gurra (i det här fallet dock guld gurra) han såg ut att inte ut att ha n¨ågra handskar på sig...hm