torsdag 14 april 2011

Vad har hänt?

Om man surfar omkring på olika internetsiter som handlar om cykel så verkar den Italienska motsvarigheten till SOK vara på krigsstigen. Petruchi vill gå hårdare fram mot de cyklister som dopar sig, han uttrycker också en önskan om att han inte vill se Contador i Giro d´Italia. Där anser väl iofs jag att han har fel, då contador är friad och lagar världen över säger väl unisont att tills att man är dömd skall man anses vara oskyldig. Om mna inte skall diskutera hur diktaturer behandlar sin medborgare.

För att stanna kvar i Italien, Riccó som för en tid sedan sa att han hatar sporten, och vill inte vara delaktig i proffscyklingen, och enligt hono så hade han kollat möjligheterna för att kunna börja arbeta som Barista (café biträde) har visst ändrat sig, han letar nu stall som vill samarbeta med honom. Euhm... måtte inget lag annama honom och låta honom köra. Eller vad tycker ni?

Paris-Roubaix var ju en upplevelse eller hur? Men vad Tom Boonen tycker om det där loppet, kan nog alla räkna ut. Vad Merckx tycker om kvaliten på ramarna som de får levererade av Pinarello är nog en annan femma.

På söndag är det Amstel Gold Race, vem tror ni kommer vinna? Jag har ingen klar favorit, men än en gång så hoppas jag att det är en outsider som vinner. Precis som i Wallonska pilen och Paris Roubaix.

Ang. mitt förra inlägg om Lance Armstrong, så vill jag förtydliga att det är inte negativit om han skulle ha sjukdomen/tillståndet ADHD, utan mer att det vore bra för de som har detta att kunna få ett affischnamn och kanske få mera förståelse från samhället och personer i deras omgivning.

Ha en fortsatt bra dag,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: