onsdag 8 juni 2011

Men va bra! + något trist

Läste för någon timme sedan att det Italienska cykelförbundet har tillfälligt stängt av Riccardo Riccó, som skäl till hans avstängning hänvisar de till att det är för hans egen hälsas skull. Man blir ju lite paff och tror ju nästan att man blev frälst och tror på att det något gott här på jorden ändå.

Well done!


Läser vidare att websiten som hanterar turerna runt Lance Armstrong har tagits bort, detta efter att Lance:s advokater lyckats skrämma/hota/förhandla etc valde CBS eller vilka det nu är som drev siten att ta bort den.

Där blir man ju lite förvånad, varför kör de så hårt om de ändå hänvisar till att Lance är ren. För skall de ge sig på alla siter som i någon form diskuterat om Armstrong är ren eller inte, så stänger väl vi ner de flesta cykelsidorna eller har jag fel?

Nu till något riktigt trist, fick precis reda på att en av de som finns med i blogglistan tyvärr förlorade kampen mot cancern han blev diognatiserad för ett par år sedan. Har försökt nå Ulf en längre tid, men utan att lyckats. Fann idag på hans bidragssida på Cancerfonden att det tyvärr gick åt pipsvängen. Väldigt tråkigt då han verkligen var en kämpe, och hans blogginlägg var roliga. Han hade en livsglädje som överstiger mångas, och då är det extra trist och bli nådd av sådana nyheter. Hans blogg var: http://ulfstal.blogspot.com/
Jag låter den ligga kvar ett bra tag som en hyllning till en man som verkligen ville vinna kampen, ibland blir det tyvärr inte alltid som man önskar. Vila i frid Ulf!

Hälsningar,

Fritz

Inga kommentarer: