torsdag 23 juni 2011

SM i Tempo


Ja nu så här på morgen dagen efter är väl den här nyheten lite gammal.
Men visst är det häftigt att Gustav levererar gång på gång, även om jag tycker att Löfkvist ändå var rätt så nära med sin minut efter Gustav. Wetterhall kom minuten efter. Strongt gjort av honom tycker jag.

Annars så måste jag säga att Fredric Eriksson med sin 9:e placering är också grymt imponerande, speciellt av en kille som officiellt lagt av och bara för några dagar sedan körde Vätternrundan, på en av de bästa tiderna som presterats runt den där pölen.
Antingen får Fredrik så pass mycket träning genom att åka runt och träffa andra klubbar (vilket han gjorde för något år sedan med vår klubb - ACT) alternativt agera som personlig tränare åt andra cyklister. Anledningen kan ju också vara att han har sina träningsläger i Spanien varje vår... Eller??
Det kan ju vara så enkelt som att han är ute och smygtränar och mörkar sin form :-D (skojar med dig Fredrik)

Ni kan läsa mer om loppet och korta intervjuer med de tre vinnarna på http://www.alltomcykel.se/

En rättelse: Löfkvist blev inte nekad en plats i Team Sky:s Tour de France lag, han tackade nej till sin plats. Vet ej varför då han verkar vara i grym form. Men med ett Giro färskt i benen kanske han anser att ge sig på Touren vore för mycket både för formen och hälsan. Trist för oss svenskar men det är bara att acceptera.

Ha en bra dag i regnet,

Hälsningar,
Fritz

Ps. bilden lånad från http://www.alltomcykel.se/

3 kommentarer:

Lasse sa...

Han tackade nej pga giftemål va ja hart hört

Jakob sa...

Nej pga att dem skall ha Barn:)! Giftemålet är avklarat.

Mikael Kippilä sa...

Hoppas han finns med till Vueltan :)