tisdag 4 oktober 2011

Tack!

Team Androni Giocattoli - Bild från : http://coachreality.blogspot.com/
Namninsamlingengår framåt, när jag skriver detta har vi nått 653 underskrifter. Kan vi nå 1000 innan söndag? Vi behöver DIN hjälp för att nå detta mål, så berätta och dela med dig av den var än du kan.
Jag skickar ett speciellt tack till Roberto Vacchi som skrev under och delade med sig av länken på sin FB sida, efter det så sköt antalet underskrifter i höjden. Tack Roberto!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5885

Vad annars har hänt, ja VM är slut och i princip hela säsongen är väl över, fast det sista kraftprovet är kvar, japp inget annat än Giro di Lombardia, vilekt går av stapeln den 15 oktober. Kan Gilbert göra en trippel? Hm jo kankse det, men i år satsar jag nog en slant på Hushovd också, tror han är lite revanschsugen efter VM. För som de flesta skrivit och trott så var ju VM-banan ett lopp för spurtare, och då är ju Cavendish svår, inte omöjlig, men svår. Hade ju gärna sett att Hushovd hade gjort en dubbel och i och med detta skrivit lite historia.  Men men...

Annars, ja höstträningen går sin gilla gång, lite snuvig, lite ont i luftrören. Så när man kör så blir det ingen "tröskelkörning" utan mest lugt och stilla.

Stort grattis BTW till Team Androni Giocattoli som i och med förra helgens bantävlingar i Italien återigen är klara för att ha vunnit  Italienska ligan, och genom detta får de ett år till köra med Italienska flaggan på teamkläderna. Wow! Helt fantastiskt, andra året i rad. Imponerad. Ang. Team Androni Giocattoli så är 2012 års lag nästintill komplett, de saknar fortfarande 4 åkare till laget.
Största överraskningen än så länge är att Angel Vicioso byter till Team Katuscha, han vann ju den tredje etappen på årets Giro d´Italia, den tragiska då Weylandt så tragiskt förolyckades.

Nej nu är det dags för ännu ett distanspass, skall nog köra Åsborunden, d.v.s. 90 km.

Hälsningar,
Fritz

Ps. Ny blogg tillagd: http://wellnessfight.ninjus.net/ Välkommen Christer! Ds.

Inga kommentarer: