torsdag 13 oktober 2011

Vad innebär detta för Lövkvist?

Mark Cavendish i världsmästartröjan
Det blev som förväntat att Mark Cavendish skriver på för Team Sky. Det är väl egentligen inget "stor" nyhet då det var väl självklart. Visst att det spekulerades om vissa lag, men det tog nog ingen på allvar. Var väl ett sätt att "löneförhandla". =)

Vad jag egentligen funderar på är hur kommer det gå för "Lövet" och andra åkare som varit med Team Sky sedan början, Thomas skrev väl preis som alla andra på ett två årskontrakt med Team Sky, och det innebär ju att det går ut vid nyår, men man har inte hört ett ord om han har skrivit på för ytterligare två år eller om det fortfarande förhandlas? Någon som vet? Hör gärna av er och berätta.

Jag skrev igår om Riccó och att han skulle få en livstids avstängning, därför höjer jag nu ögonbrynen när den Italienska Olympiska kommitén endast begär att han skall stängas av i 12 år. Visst det innebär ju att han åtminstone är borta från allt egen tävlande, men det tyvärr också att han har möjligheten att komma tillbaka som tränare, sportdirektör etc. i framtiden. Vill vi se honom där?

Ha en bra dag,

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Robert Edin sa...

Jag har nog läst att Lövkvist har skrivit på för ytterligare ett år med Sky.