torsdag 29 december 2011

Planera 2012

Tror ett gäng motionärer och tävlingscyklister sitter och nagelfar sin kalender för att lägga upp vad de tänker köra för lopp nästa år.

Ett tips från mig, och jag är inte ett dugg partisk, är att ni måste ju helt klart vara med på ACT:s "Tierpsrunda" den 1:a maj. Det är ett av årets första motionslopp och det finns två distanser att välja mellan, långa banan är på 79km och korta c:a 35 km. För den långa banan finns det två fartgrupper, en snabb och där går det fort, de brukar ligga runt 40km/h de första 2-3 milen (fram till Skärplinge). Men sedan finns det en mera modest grupp, där jag hade äran att få vara master för förra året, då såg vi till att vi körde i samlad trupp fram till Skärplinge där gruppen släpptes fri. Visst att några stack ifrån gruppen tidigare, men då fick de slita ensamma =)

Nej då, banan är trevlig, sjukvårdare och masterbil före snabbklungan finns, i depån så bjuds det på hembakade bullar, bananer, saft och vatten. Efter avgjort lopp så bjuds alla deltagare på fika. Ett gäng vinster lottas ut på ditt startnummer.

Mer info om loppet kommer att delges både här och på klubbens hemsida http://www.actierp.se/ inom kort, men helt klart så skall ni vara med. Ett perfekt tillfälle att starta träningen antingen inför tävlingssäsongen eller varför inte Vätternrundan.

Gott nytt år till er alla,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: