fredag 9 mars 2012

Tack och bock!

Nu har Cykelbloggar funnits i lite mer än tre år, motivationen har varit upp och ner. Dock har det varit roligt för det mesta, även om jag under åren hoppats få fler skribenter på sidan. Men man kan ju inte få allt!
I snitt har jag skrivit runt 130-140 inlägg per år, som ni har sett skjuter man på allt. De roligaste men även de mest krävande har varit inläggen om olika försäkringsbolag och Vätternrundan. Fjädern i hatten var ändå att jag lyckades få IF att ändra på sin cykelförsäkring. Besvikelsen var att jag ännu inte lyckats få Vätternrundan att ändra på sina tidsbegränsningar för överlåtelser och andra detaljer runt priset. Jag överlåter det arbetet åt någon annan.

Vad annars? Ja sidan har ju gett mig ett antal nya cykelkompisar, tack för det, ingen nämnd ingen klämd.

Som rubriken antyder så är detta det sista inlägget på en obestämd framtid, vem vet, jag kanske är tillbaka om en vecka eller en månad. Eller så blir detta det sista inlägget. Who knows?

Dock kommer allt ligga kvar, bloggarna uppdateras som vanligt + att jag kommer sporadiskt kolla mailen och se om det vill tillkomma några bloggar i listan. Vill ni vara med i listan är det som vanligt bara att maila på adressen cykelbloggar@spray.se

Ha en trevlig vår, sommar, höst och år!

Med vänliga hälsningar,

Fritz

"over and out"

4 kommentarer:

Fritz sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Niklas Instedt sa...

Kan bara beklaga, Fritz, men hoppas du är tillbaka i matchen vad det lider :-) Du har ju en sida med en genialisk form. Ser att min blogg besökts av 3 000 Cykelbloggar-läsare under de senaste två åren.
Ha en bra dag!
/Niklas

Rikard sa...

Ha en skön vår Fritz och tack för ditt arbete med Cykelbloggar. Kul att den i alla fall finns kvar så man ser vad andra cykelnördar skriver. Jag cyklar ibland i Norduppland, jag hör av mig en dag så kanske vi kan sammanstråla IRL som det heter.

Hälsningar Rikard

patrick johansson sa...

Tack Fritz! Utan dig hade jag aldrig fått upp ögonen för så många härliga cykelbloggar.

Hoppas att vi får se sporadiska gästinlägg av dig i framtiden.

Tack!