onsdag 11 juli 2012

Regn och åter regn

Vad skall man då göra som cyklist? Visst kan man sticka ut och hojja ändå, trots regnet. Men visst är det trevligare att cykla när asfalten är torr och vindarna i kyler utan värmer.

Men om man är solskenscyklist, vad jag har förstått är majoriteten av alla cyklister finns det några alternativ. Man kan ju alltid slå ihjäl ett par timmar framför tv:n och glo på Tour de France, speciellt nu när Fredrik Kessiakoff får bära "polka dot" (aka bergatröjan).
Man kan ju glo igenom alla bloggar här till höger och se vad andra cyklister sysselsätter sig med.

Jag själv (utöver cykling i regn och rust av hus) har ju återigen sträckläst Gabriella Ekströms grymt bra böcker om Mathieu Talabardons - De som inte vann och Lejontämjaren. frustrerande bara att komma till sista sidan av Lejontämjaren och läsa "fortsättning följer".... När!!! Känner igen det där när Potter böckerna kom ut.. attans vad frustrerad man var då, köpte de alltid på engelska för att få reda på vad som händer med Harry och de övriga.

Men för att återvända till Gabriella, de som INTE (kan det finnas fortfarande?) läst dessa böcker har minst ett par dagar roande läsning framför sig. De ger ju utöver spänningen under loppen också de oinvigda en vissa kunskap om själva sporten och de oskrivna regler som finns.
För övrigt har ju Gabriellas debutbok "De som inte vann" chans att bli ljudbok, hjälp henne och ge den din röst på den här sidan: http://www.storytel.se/din-rost

Nä nu skall jag glömma min frustration över Mathieu framtida öden och fortsätta rusta hus, kanske blir det en runda i em.

Ha en bra dag,

Hälsningar
Fritz

Inga kommentarer: