onsdag 18 juli 2012

*suck*

Ledaren och hans adepter
Ja det har väl inte ungått någon att även Fränk Schleck har testats positiv för otillåtna medel. Tänker inte ens söka efter namnet, men det är som vanligt någon som vi dödliga aldrig har hört talas om eller fått tanken på att använda.

Visst är det tvärtrist att ännu en "stjärna" skall besudla den underbara sport som vi håller på med, men jag vill ändå att vi skall titta lite mer på vem som har varit chef över vissa åkare. det har väl inte undgått någon att USADA jagar Armstrong, och jag tror ju Armstrong har lika stor chans i h-vete att klara sig från att bli fälld som en snöboll som hamnat i detta varma ställe.

Men vem har varit Schlecks teamchef? Armstrong? Landis? Hamiltons? Hincapie? Horner? Contador?  etc etc etc... det är ju ett GÄNG som torskat för doping där just det Johan Bruyneel varit Teamchef, jag tycker USADA gör helt rätt att de även vill sätta en livstids avstängning på den där belgaren. För faktum är att jag tror banne mig att han har haft en finger med i spelet.

Bilden jag har lagt upp visar bara några av åkarna som torskat, det finns ju flera, Hicapie och Horner har ju erkänt i FBI förhör att de dopat sig och lagt korten på bordet. De har varit fullt medvetna om straffet för att ljuga för en federal myndighet när man är kallad på förhör, det är ju det som Hamilton också gjorde. Man kanske måste omvärdera Landis, han kanske inte var full av skit ändå?

Nåja, sparka bort Bruyneel och jag tror att det lugnar ner sig avsevärt

Ha en bra dag,
Fritz

2 kommentarer:

Unknown sa...

App, App, app. Fränk är inte fälld än och det han testat positivt för är inte doping bara urindrivande. Det kan dölja andra preparat i urinen med andra ord, men det är inte prestationshöjande. Och om han "åker dit" för det så väntar nog inget mer än en varning då alla andra värden verkar vara inom sina nivåer. Dvs han har inte "dopat" sig och inom tid ska det visa sig om han "bara" varit korkad. Men än så länge är han oskyldig till motsatsen bevisats.

Visst är det tråkigt med myglare, men visst skulle det vara tråkigare att döma någon innan det bevisats?

Fritz sa...

Du har rätt OScar, fast jag har inte skrivit att han är dömd för doping än.. bara att han har testats positiv med otillåtna medel. Medlet han fick i sig står visst inte på WAdas lista men sedan har de en luddig rad som säger "medel som uppfyller liknande effekt är också förbjudna" .. eller ungefär så i alla fall. Så Fränk kommer att bli avstängd en tid, det är något som är garanterat. Chris Horner och Georg Hincapie, har ju erkänt att de dopade sig, men medlet de dopade sig med stod då inte på listan men gör det nu, resultatet att de stängs av 6 månader med start den 1 januari 2013. Trist avslutning för Georg Hincapie ... de två sistnämnda dopade sig under tiden i Team US Postal Service.

Mvh
Fritz