fredag 17 augusti 2012

Vilka rubriker!

Läser i kvällspressen (kan man kalla de kvällspressen nu för tiden) att efter helgen är sommaren slut! Sedan kommer kylan, än en gång hoppas jag att de har fel, för många rätt har de väl inte?

Vueltan startar ju i helgen, är det på söndag?, i alla fall så gör ju Contador "come back" då, han är redan en av förhandsfavoriterna om man skall tro olika siter. Jag tror personligen att Froome blir farlig iår, speciellt om Team Sky låter han köra sitt eget race och inte hålla på att dra fram Wiggins hela tiden.

Vad mer kan det skrivas om? Hm jo jag har "städat" lite bland bloggarna, vissa har ju itne uppdaterats på ett par år så de rök. Nu är det ett antal som inte har uppdaterats på över ett år och jag undrar ju självklart om de kommer att uppdateras igen eller om de helt enkelt har slutat blogga, sånt händer ju även den bäste. Ni som känner på er att just DIN blogg har vilat länge nog eller tom känner att nä den kommer inte att uppdateras igen kan väl slänga ett mail eller en kommentar så jag vet hur ni vill ha det med den. Annars får jag väl ta ett eget beslut vad jag gör med bloggen om någon månad eller så.
Frugan vill inte vara med på bild
I går förresten tog jag och min fru bilen till Österfärnebo för att testa lite nya vägar, vi körde över By-Hede-Horndal och Grönsinka för att sedan återvända till Österfärnebo. Nu vet jag att många vurmar för det "riktiga" Dalarna, men jag och jag är inte ett dugg objektiv då släkten är från Horndal, tycker no att Södra Dalarna är för många en oupptäckt pärla. Fina vägar och trevliga fik, loppisar och pittoreska marknader etc. Frugan vill ju inte vara med på bild när hon är svettig efter 4 mil därav att bilden är så suddig.
Var visst inte Venezuela utan Colombia
På vägen hem så noterar jag att "tusan det är ju Venezuelas flagga utanför tradarrestaurangen, det måste vi ju ta en bild på när jag står i Teamkläderna från Androni Giocattoli-Venezuela, när jag sedan gick för att köpa en glass visade det sig att flaggan var Colombias, inget fel med det då José Serpa och Miguel Rubiano som är från Colombia och kör för Androni.
Från i tisdag när vi fikade på Laxön.. ja frugan kör en Battaglin och inte en Bianchi!!
Nu avslutar jag inlägget då jag är ombytt och klar för en snabb runda med MTB:n.

Ha en bra dag

Hälsningar
Fritz

3 kommentarer:

kurtan sa...

Södra Dalarna är kanon. Hur mycket fina MTB rundor som helst men om man vill ta en tur med racern som lider inte det brist på fina turer heller.
//Johan som bor längst ner i Dalarna.

Fritz sa...

Ja Kurtan, voe kul om fler kunde upptäcka de södra delarna av Dalarna, vad de har som inte andra delar har är ju Olshyttebacken :-D

Att följa dalälven från vägen mellan Hedemora/Långshyttan mot st Skevdi är ju inte heller fel.. sablar vad vackert det är.
Nu skriver jag från en racers synpunkt, men jag vet också att grusvägarna runt Avesta Horndal är grymma.

De som bill kan ju kolla www.avestakadens.se och deras gästbok för guidning i södra dalarna från sadeln synvinkel, alternativt Rembo Ik:s FB sida där de lägger ut många rundor som de skall köra

Mvh
Fritz

Anonym sa...

indian singles dating marriage http://loveepicentre.com/ online dating sim game