torsdag 13 september 2012

Inlägg nr 501 och dagens skratt!

Inlägg nr 501
Noterade med förra inlägget att det fanns det 500 inlägg på cykelbloggar, detta blir 501 och inte ett av de mest seriösa av alla.

Tjejcykling
Dock så måste jag återigen slå ett slag för tjejcyklingen, nu var det en av de tjejer i "Cyklande tjejer!" som blev intervjuad av en reporter på Sveriges Radio, de skall ju ha en träff i Skövde inom kort och det är ju tvärskoj, noterade dock i intervjun att det skall komma lite killar och lära tjejerna lite basic meck med cykeln, tvärbra.. Jag vill dock sträcka det lite längre och uppmana minst en tjej från varje klubb att utnyttja SCF:s meckkurser som de med jämna mellanrum håller under sin regi. Kolla med klubben när!

Jättekul annars att det rör sig bland tjejerna, mer sådant! Här är länken till radiointervjun:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=789&grupp=15747&artikel=5269027

En rökande och drickandes Wiggins efter TdF på Mallis, han är människa han också =)
Dagens skratt:
Hur många av er såg etappen av Tour of Britain idag? Fick ni se hur Wiggins fick slå lover på vägen för att vänta in Cavendish? Jag ljuger inte, de kom till en backe och Cavendish, sin vana trogen när det börjar gå uppför, föll ju som ett blysänke genom klungan och försvann. Nu var det ju lite trist att se att även Nicklas Gustavsson gjorde samma sak. Men i alla fall. Wiggins åkte saktare och saktare, tittade hela tiden över axeln för att se om Cav skulle komma ikapp honom, till slut gick det så sakt att Wiggins vände tillbaka för att möta honom. Tror t.o.m. att Wiggins tyckte det var skoj, han åkte och flinade hela tiden. Jag skrattade så att tårarna sprutade!

Tack för detta Bradley Wiggins!

ha en trevlig kväll

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: