onsdag 17 oktober 2012

Uj uj

Då Trabanter Nu Livestrongarmband eller?
Ja det enda avslöjandet efter det andra kommer tätt efter varandra den sista tiden efter att USADA släppte rapporten. Det jag frågar mig är fortfarande UCI:s agerande, nu har det tätnat ytterligare efter att en udner ed vittnat om hur Nike betalade $500 000 till dåvarande presidenten över UCI (Verbrüggen) för att täcka upp ett av Armstrongs positiva dopingtester.

Sedan har vi konversationen mellan nuvarande presidenten McQuied och USADA där man får intrycket att UCi gör allt för att skydda Armstrong, det ena sättet är i mina ögon värre än det andra.
Är detta en president vivill ha som högsta beslutande person för alla cyklister i världen? Nä inte enligt mig i alla fall, jag tycker att SCF borde var ett av de första förbunden som sticker ut hakan och begär att Pat avgår, mest p.g.a. hans hantering av USADA, i mina ögon har han diskvalificerat sig för att vara min president och även er. Vad tycker ni?

Det som också slår mig att hur många nu skriver att de tagit av sina Livstrong armband, helt rätt enligt mig, men det är ju en jäkla massa gummi som är svåra att återvinna, kommer vi få se liknande "uppsamlingsplatser a´la Trabantkyrkogårdar" framöver fast för Livestrongarmband? SCF kanske kan sponsra några soptunner på stan där besvikna Livestrongsupporters kan slänga sina armband i?

Jag personligen tycker ni alla borde läsa konversationen mellan UCI och USADA och skapa er en uppfattning, rätt så skrämmande hantering av UCI faktiskt.

ha en bra dag,
Fritz

6 kommentarer:

Thommy sa...

Tror att man måste skilja på Armstrong cyklisten och Armstrong cancer bekämparen.
Än så länge har det ju inte kommit fram att han gjort något olagligt med Livestrong. Och så länge det inte gör det så kommer i alla fall jag att stödja Livestrong. För att bekämpa sjukdommar måste vi väl i alla tycka är hedersamt eller?

Anonym sa...

Livestrongarmband är jättebra att öppna svåröppnade "syltburkar" med! Sätt armabandet runt locket och du får ett jättebra grepp och tänk "plopp" så öppnas burken direkt! :-) Mats

Fritz sa...

Thommy, visst har du rätt men visst är smaken fadd pga vad som avslöjats. Men nu behöver vi inte fundera på detta då LA har avgått som ordförande samt då Nike valt att avsluta sponsringen av LA. Blev protesterna för många till slut =)

Mats; Bra tips det skall jag gå ut med i nästa inlägg =)

Mvh
Fritz

Thommy sa...

Så då kan man bära armbanden igen då.

Undrar om stiftelsen byter namn? LAF kanske inte är så bra men Sloganen Live strong. Tycker jag funkar bra även i fortsättningen. Men som du skriver Fritz. Lite bitter smak är det i alla fall.

Thommy sa...

Så då kan man bära armbanden igen då.

Undrar om stiftelsen byter namn? LAF kanske inte är så bra men Sloganen Live strong. Tycker jag funkar bra även i fortsättningen. Men som du skriver Fritz. Lite bitter smak är det i alla fall.

Hans sa...

Hur fan kan ni sjunka så lågt som att håna Livestrong. Jävla analfabeter hela högen och du Fritz är inget annat än en jävla toffelfitta.

Hej då.