tisdag 29 januari 2013

Vilka tomtar det finns!

Jag sitter och förbereder mig för att intervjua en av de riktigt stora inom svensk cykel. Då kollar jag bl.a. runt lite på nätet för att se vad som skrivits och om det är något som gör att jag vill ta upp inför intervjun. När jag söker så kommer det upp ett antal träffar med innehållet där norrbaggen anklagade Tommy Prim för dopning, efter att sållat bort de som man sedan länge läst noterar jag en blogg som kallar sig för Maxitår, jaha tänkte jag vad är det här för kille då. Klickar på länken och blir alldeles bestört över det raljerande och snabba slutsatser som en Journalist på DN har tagit.

I själv blogginlägget skriver han bl.a: Alla cyklister har i alla tider varit dopade Uj säger jag, då vet ni. det är bara att ringa RF och be dem stänga av er i två år, minst.. för har ni gjort det fler gånger så skall ni självfallet stängas av på livstid.

I efterföljande kommentarer så tycker jag personligen att killen målar in sig i ett hörn, samt att han har uppenbart målat golvet med tjära, för det är helt uppenbart att det torkar långsamt. =)

För att klistra in lite mer från inlägget så skriver han i en av de första  kommentarerna: Alla de stora dopade sig på 80-talet, samt att vilka av Sveriges mest framgångsrika cyklister har inte dopat sig?
Vidare i en kommentar så skriver han: De flesta av 80-talets stjärncyklister har antingen erkänt att de dopat sig, eller åkt fast men klarat sig undan på teknikaliteter. Efter denna kommentar var jag tvungen att skriva en egen kommentar till killen, då jag tycker att han borde kolla upp cykelhistorian lite bättre. För att de flesta av 80-talets stjärnor skall ha "kommit ut" och erkänt är nytt för mg, däremot har väl många från 90-talet kommit ut och gjort avbön

Nä nu skall jag inte klippa och klistra mer från killens blogg, ni får själva gå in och läsa. Kommentera gärna både där och här. Adressen är: http://maxtiotar.wordpress.com/2012/10/26/tommy-prim-lognare-eller-loser/#comment-4161

Ha en trevlig kväll,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: