lördag 2 februari 2013

Lövkvist och Larsson debuterar för nya laget

IAM Cycling ser framåt
Om fyra dagar är det dags för Thomas och Gustav att stå på startlinjen för första gången i sina nya dräkter. Premiären kommer att ske på Tour de Mediterranee som kör igång den 6:e februari. De har ett halvstarkt motstånd mot sig. Lag som t.ex. Saxo Bank, Vacansoleil, Europcard, FDJ, Androni, Astana + m.fl.
Dessa lag skickar absolut inga skitåkare, även om de största lyser med sin frånvaro, Team Sky är inte på plats överhuvudtaget.

Gavazzi med sin Bianchi Sempre Pro i Argentina
Skall bli spännande att se vad de kan hitta på, även om jag kommer att hålla på Androni, som skickar den troliga Giro uppställningen, OK några namn kommer att försvinna då Androni låter ett par NeoPros komma igång i den här tävlingen, men Pellizotti, Felline, Sella, Gavazzi,Reda och Chiarini är där + Neopro: Facchini och Rosa.

Gavazzi är en grym spurtare, på den sista etappen av Tour de San Luis så spöade han bl.a. Sagan i en grym spurt. Hoppas att Gavazzi får ordning på sina problem och inte faller tillbaka till gamla vanor. Det vore riktigt tragiskt för honom, inte som cyklist utan som människa. Håller tummarna i alla fall att det kommer att fixa sig.

Ha en bra dag,
Fritz

Inga kommentarer: