lördag 25 maj 2013

Lite träning, liten fråga, lite elände


Ni har väl inte missat vilken trevlig serie Sv. Cycling plus har just i de senaste nr av deras tidning? Har kolla rätt så mycket på dem och jag tycker (även om jag inte är objektiv) att deras upplägg är grymt trevligt och användbart, riktigt bra att de delat upp upp råden mellan nybörjare, mellan och elit. Annars brukar det ju oftast buntas i hop i ett och i själv inläggen gör de en viss skillnad. De behöver man inte fundera på när det gäller detta upplägg.
Om du inte har börjat köpa den tidiningen så tycker jag verkligen att du borde ge den en chans och köpa ett par nr. och sedan skapa en uppattning om hur den är.
Jag personligen tycker den är bra, och den har precis vad jag har länge efterfrågat skulle finnas på svenska, d.v.s. cykelnyheter som är riktade mot oss svenskar och om oss svenska cyklister. Kul!

Jag bifogar en bild ur ett nr så att ni får se ett upplägg som jag är säker på kan hjälpa alla en bit på vägen, och de som är erfarna kan ju alltid få lite nya input och idéer.
I mitt senaste inlägg efterfrågade jag om det finns ett intresse av att jag auktionerar ut en signerad Jersey från Emma Johansson, jag har fått en kommentar. EN mycket bra sådan också, jag kan inte mer än hålla med. Dock skulle jag, trots att Bella är värld all uppmuntran, att pengar kom till flera tillgodo, visst att 1000 eller kanske 2/3000:- inte gör en sådan stor skillnad, men det kan ju innebära att de får lite mer bars och gel eller varför inte en bättre lunch en dag. Kohttp://www.cykelbloggar.blogspot.se/2013/05/intresse.html
m med kommenter Läs här:

Sedan till eländet! Såg ju nyheten igår och jag gjorde ett litet inlägg på FB om det, men först tänkte jag tiga ihjäl nyheten, men samtidigt så skall man väl inte hymla att sporten inte är helt ren än. Ja Danilo di Luca har än en gång torska för EPO doping, fördelen är att nu är han borta forever, men han skadade ju sporten eländigt mycket 2009  då han torskade bärandes det rosa tröjan, vilket han f.ö. "snodde" av Lövet. Så hur skadorna kommer att bli nu är skrivet i stjärnorna.
Tycker lite synd om Team Vini Fantini som mer eller mindre blev tvingade av sin huvudsponsor att kontraktera di Luca.  För mig personligen är det en liten "katastrof" då jag träffade di Luca för två år sedan, har skrivit ett år sedan på andra stället, men tiden går fort. han signade då min Team Liquigas-Bianchi jersey, och det är nästan så att jag skulle vilja klippa bort hans namn. Men då sabbar jag ju den, har ju signaturer från Cioni, Garzelli, Gasparotto, Kreuziger, Ljungqvist & Miholjevic på den också. Men jag säger ju det - FAN!

Ha en bra dag,

Fritz

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Vet du var man köper de retrocoola glasögonen som åkarna i androni giocattoli använder? De stora vita?

Fritz sa...

Hallå,

Då Selev har dåligt med återförsäljare i Sverige så är den bästa platsen www.ebay.it skriv Selev i sökrutan så får du fram en massa alternativ, de har även schyssta hjälmar.

Mvh
Fritz