onsdag 29 maj 2013

Moderbolaget TeamSportia AB har problem

Bakhjulet måste fixas
Ni kanske har sett nyheten i tidningarna att Teamsportia har problem, de har lämnat in en ansökan om rekonstruktion till Tingsrätten. Detta påverkar inte de flesta butikerna runt om i landet då de är egenägda s.k. franchise. De butiker (8 st) som drabbas ligger alla vad jag förstår i Sthlm mrådet och ägs ensamma av moderbolaget.

Ang. Teamsportia, ringde deras verkstad igår, då de säljer Fulcrumhjul då borde de även kunna byta en eker tänkte jag, men när jag ringde till verkstaden så visste killen jag pratade med inte om vad Fulcrumhjul var för något, de blev en liten prekär situation där, som avslutades med att jag bad att få tala med någon annan i verkstaden, vilket jag fick och den killen hade koll =)

Ha en bra dag

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Mikael sa...

I min lokala Team Sportia ( Uppsala) så finns det "faktiskt" ett par killar som kan sin sak men merparten av de anställda är nog bara där för att dom är unga och billiga gissar jag.
Tyvärr springer allt för många dit för att köpa sig sin racer istället för att gynna någon av stans små cykelhandlare som säljer efter samma cirkaprislista som storhandlaren också gör.
Hos den lilla killen får man också en service (oftast) som ligger ljusår över den som man får av den stora kedjan.
Hoppas förstås att Team Sportia klarar sig ändock för i jämförelse med Stadium och Intersport så känns dom som en seriösare sportbutik rent generellt.