torsdag 9 maj 2013

Trist

Blev påmind idag att det är två år sedan Wouter Weylandt tragiskt förolyckades på Giro:t , de som kollade på just den etappen lär inte glömma bilderna som kablades ut.
Tragiskt.
Fritz

2 kommentarer:

John sa...

Ytterst tragisk händelse. Hade oturen att se den live. Det tog ju något ögonblick innan kameramannen hann vrida bort kameran. Detta blev än mer tydligt för mig för någon lördag sedan då vi hade en mycket otäck olycka vid träning i klubben. Som tur var klarade vederbörande nacke och rygg som först befarats ha skadats. Men lång operation i ansiktet för att fixa ögonbryn, sprucken underläpp, splittrad överläpp och kind. Även käken är sned och sprucken på flera ställen och fyra tänder rök.

Vi får vara så försiktiga vi kan utan att bli rädda när vi cyklar. Ta hand om er och varandra!

Fritz sa...

John, samma här sat och glodde på etappen med frugan, och det var ju lite konstigt då jag ville glädja mig att "mitt" lag Androni vann just den här etappen och samtidigt veta vad som hade hänt. Riktigt hemskt var det.. usch, led med hans sambo och föräldrar som sannolikt också satt och tittade.

Ja fy man har ju sett några vurpor genom åren, och det du beskriver låter ju inte allt för härligt. Tur att det "inte blev värre".

Kan inte säga det bättre än dina avslutningsord!

Mvh
Fritz