tisdag 4 juni 2013

Vansinnigt tråkigt!


I går så briserade "bomben" bland oss cyklister, även Mauro Santambrogio var dopad under Giro´t. Även han precis som med Danilo di Luca så hade de petat i sig EPO. Borde de inte ha lärt sig efter Armstrong affären att EPO är idag lätt att hitta för WADA?

Det som är riktigt tråkigt är för övriga åkare i Team Vini Fantini som i och med detta ser en oviss framtid. RSA (Som arrangerar Girot och många andra race i Italien) kommer inom de närmaste dagarna tillsammans med andra arrangörer sitta ner och bestäma hur de skall göra med Vini Fantini, skall de fortsätta köra racen eller stängas av. Vini Fantinis teamchef är förkrossad och har sagt "allt är slut, det finns inget mer".

Synd att två killars agerande skall straffa andra som Oscar Gatto, Yonathan Monsalve, Matteo Rabbotini etc.

Hoppas jag kan presentera lite roligare uppgifter framöver.

Hälsningar,
Fritz

3 kommentarer:

Anonym sa...

Menar du att det hade varit oki om de lärt sig av Armstrongaffären och valt att dopa sig med nåt som Wada skulle kunna missa i sina analyser????

Fritz sa...

Absolut inte att det är OK att ta annat, men om fuskarna skall ta det såkan ju fundera om de VILL åka dit, förr så sa ju alla att efter ett antal veckor så var epo borta ur systemet, men Armstrongaffären har ju visat att de kan ta fram substanser ur nedfryst blod många år efteråt.

Mvh
Fritz

Martin sa...

Vem tror egentligen på att teamchefen eller resten av teamet inte visste något?