tisdag 20 augusti 2013

Succe för Landslaget i Baltic Chain Tour!!!

Marcus Fåglum Karlsson leder Baltic Chain Tour i blågula färger!!
Har för en liten stund fått rapport om hur det går för landslaget på andra sidan Östersjön, vilken kämpainsatts de har gjort! Christian Bertilsson är ju inte 100% frisk, har något skräp i kroppen, men som han skrev att han kände sig tillräckligt frisk för att "dra" Marcus Fåglum Karlsson till en bra plats inför upploppet. Men innan dess var alla delaktiga i jobbet för att positionera Marcus och Christian.  Genom detta och dagens resultat där Christian körde in på 3:e plats och Marcus på 4:e så kommer Marcus imorgon köra i den gula ledartröjan.

Vilken eloge jag måste ge grabbarna som på eget bevåg och med egna pengar åker över till loppet och kör det med sådan bravur så att man blir ju nästan tårögd. Mitt förra upprop gav i alla fall ett litet resultat, stort tack för det Lars H. som jag skrev till dig: grabbarna uppskattar de ALL hjälp de kan få. Om det finns fler som vill skicka över en 100 eller två för att hjälpa dem lite ekonomiskt så har jag Christians kontonr. maila mig (cykelbloggar(a)spray.se) så skall jag ge er det. Märk er inbetalning med ditt namn och Baltic Tour, så att Christian vet vad det är för pengar som rasar in.

Men som Christian även skrev: Vilka medmänniskor det finns ute i cybervärlden :D

Så än en gång! Kom igen: panta flaskor, leta i burkar och fickor!! Lite kan ni väl skicka över till killarna som kämpar för att visa att Sverige visst är en cykelnation som är på G!

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: