tisdag 15 oktober 2013

Ludvigsson klar för (minst) ett år till

Läser på olika sidor att Argos Shimano har skrivit ett nytt avtal med Tobias Ludvigsson + några till i laget, dock blir jag lite fundersam då Ahlstrands namn inte nämns, jag frågade ju en DS hos Argis när jag var i Italien hur det såg ut för Ludvigsson och Ahlstrand och han sa att bägge blir kvar.

Men sedan hörde jag Robin (?) på Eurosport för ett par dagar sedan att Jonas framtid hos Argos var oviss. Så handen på hjärtat, nu vet jag varken ut eller in. Kul för Tobias, men sablar vad trist för Jonas om det stämmer att han inte får något förnyat. Jag har ju skrivit det förut, med tanke på hur det ser ut i proffscyklingen just nu med lag som försvinner så blir det tufft att övertyga ett lag att man skall få vara med om man inte har ett gäng segrar med sig i bagaget.
Jag med Fransesco Reda
Soja-Sun, Euskatel, Vacansoleil-DCM , Vini Fantini.. (något mer lag? ) försvinner, visst att Vini Fantini Nippon De Rosa "återuppstår" (med Kim Magnusson i laget)  men endast som Continetallag inte Pro Continental. "mitt" lag Androni Giocattoli åderlåts som vanligt inför nästa år, de är ju ett lag som ligger precis under Worldtouren, inte bara att de genom sin Pro Continentallicens utan även genom sina prestationer, de utmanar större lag på nästan varje tävling de deltar, och genom det får de stora lagen upp ögonen för deras åkare, förra året försvann ett stort gäng till olika Worldtour lag och det är inte bättre i år: Fabio Felline till Trek, Franco Pellizotti till Astana, Miguel Rubiano (hem) till Team Colombia, Fransesco Reda får inget nytt kontrakt, vilket även gäller för Alessandro Malaguti. Jag har förståelse för lagledningen med de två sista, dock måste jag säga att de var grymt trevliga killar.

Alessandro Malaguti
Ett par stora frågetecken är var Horner hamnar, de spekuleras vilt angående honom, och där ligger fortfarande alla kort öppna, ett annat är var resterande killar från Peopel4you hamnar. Tycker att Michael Olsson och Alexander Ginsjö skulle vara högvilt bland svenska och även för utländska lag.

Ha en fortsatt bra dag,

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Isac sa...

Eftersom jonas är "neo-pro" så får man automatiskt tvåårskontrakt