tisdag 5 november 2013

Fel fel fel

Ahrenberg
Ja jag skrev ju igår kväll att jag hoppades att VR INTE skulle sälja slut, ack vad jag bedrog mig, det tog visst 12 minuter och sedan var det slut på startbevis. Nåja, folk väljer ju själva vad de lägger sina pengar på.

Jag skulle ju själv helt klart lagt dessa 1450:- på att köra tre lopp ute i Europa istället för ETT lopp som egentligen inte är annat än långt, ta t.ex. Paris - Roubaix, komma på rakan och damma in över Ahrenberg och dess kullersten (?), Eller varför inte Liege Bastogne Liege som nästan är lika långt som VR, fast mycket mer dramatiskt lägger ni sedan på Flandernrunt så har ni klarat av 3 mycket tuffare lopp som bjuder sina deltagare på trippel så mycket mer till sina deltagare än VR, och ni kommer ändå att ha en 500:- över till ett par bärs också =)

Nu gäller det bara att Västkusten Runt får tillräckligt många deltagare och att detta lopp växer och förhoppningsvis någon gång i framtiden konkurrerar ut det där VR.

Ha en bra dag
Fritz

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag och ett par kamrater kör LBL och Västkusten runt istället.

Fritz sa...

Fredrik det gör ni rätt i, jag har också snackat med en polare som körde LBL i år om att åka ner nästa år också. Håller även med om att Västkusten Runt kittlar ens cykelsug =)

Enligt polaren så är LBL och Paris-Roubaix grymma upplevelser

Med vänlig hälsning
Fritz

Oakland sa...

Hej Fritz
Hur går man tillväga för att anmäla sig occh cykla de loppen du pratar om?

/Fredric Ekermark

Fritz sa...

Hallå Fredric,

Paris Roubaix hittar du här: http://www.sport.be/parisroubaix/2013/eng/

Liege Bastogne Liege:
http://www.sport.be/lblcyclo/2013/eng/

Ang, Flandern Runt så återkommer jag strax =)

Med vänlig hälsning
Fritz

Kayaker sa...

RVV finns här:
http://www.sport.be/rondevanvlaanderen/2014/eng/

Det dräller av lopp i länder där folk inte är lika varumärkeskåta och bättre på att rösta med fötterna. Dessutom är de mycket bättre på att arrangera cykellopp.

Fritz sa...

KAyaker: Precis min mening =)

/Fritz