söndag 15 december 2013

Missa inte utlottningen på Öijers blogg!


Idag på Öijers blog så kan man vinna ett startbevis till Skandisloppet (167 km) värde 595:- /person Det lottas ut totalt 2 st.

Skandisloppet är ett av de snabbast växande motionsloppet i mellansverige, från att 2012 varit runt 50-60 startande till att 2013 vara närmare 900 startande. Skandis Bike Weekend 9-11 maj 2014 innehåller bl.a.. Sveriges enda UCI tävling för herrar, Scandinavian Race samt Skandis GP.
Inkomsterna från motionsloppet på lördagen gör det möjligt för Skandis Bike Weekend gör det möjligt att utveckla helgen till något ännu bättre. Vi hoppas inom kort kunna berätta vilka stora nyheter vi har för 2014 samt 2015. Riktigt spännande är det hur som haver!

Länk till Öijers adventskalender hittar ni här: Henrik Öijer

Skandisloppet (numera Scandinavian Race) är världens äldsta sammanhängande tävling, loppet har körts oavbrutet sedan 1908. Det är många av de stora svenska stjärnorna som har kört detta lopp och det är ett självklart mål för många cyklister att genomföra tävlingen då det är den enda UCI klassade tävlingen för herrar i Sverige. Från och med 2012 lades det till ett motionslopp och cykelhelgen döptes till Skandis Bike Weekend.
Det finns tre bansträckningar, 30km, 85km och 167km. I startpriset ingår, master-mc ut genom Uppsala, tidtagning, depåer ut efter banan, varav en matdepå. Efter målgång så delas det ut en medalj till varje deltagare och man kan sedan mingla och ha en trevlig stund med andra deltagare i tältet där mat och kaffe serveras (vilket ingår i startavgiften). Efter att man kört Skandisloppet så kan man ju passa på och se målgången av Scandinavian Race eller varför inte besöka mässan som vi inför nästa år kommer att ordna på borggården.

Nytt för i år är att Skandis Bike Weekend även kommer att arrangera ett barnlopp. Målet är att utbilda barnen i trafiksäkerhet och att de ska få en positiv bild av cykeln som sport och färdmedel

Väl mött i Uppsala i maj 2014
www.skandisloppet.se

Ha en bra dag,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: