måndag 27 januari 2014

Lite stolt är man allt!

Nöjda deltagare 2013
Som de flesta vet så arbetar jag med Skandisloppet sedan en tid tillbaka, jag försöker ju nå så många klubbar som möjligt för att ge dem ett erbjudande. Har nått ett gäng, men fler kan de bli. Men i alla fall så har ju anmälan varit öppen i 27 dagar idag, för att vara väldigt exakt. Vi måste ha gjort något bra, för vid den här tiden för prick ett år sedan och anmälan hade då varit öppen sedan i november (2012) så hade de "bara" lite mer än 60 anmälda, idag är det över 500 anmälda (!) Hur kul är inte det?
Nu hoppas jag bara att vädergudarna kommer ihåg min beställning av finväder mellan den 9-11 maj.

Det här innebär att vår satsning på ett etapplopp för herrar i Europatouren ser mer och mer lovande ut. Vi håller på och jagar sponsorer till detta utöver arbetet med årets cykelhelg. Dock är motionärerna en viktig del i vårt arbete att få till Tour of Uppsala, alla som anmäler sig och kör Skandisloppet - Cycling for All har alla en del av detta etapplopp.
I veckan släpper vi ännu ett par stora nyheter, för de som är intresserade håller utkik på vår hemsida Skandis Bike Weekend eller vår Facebooksida för att få nyheterna snabbt.

På Skandis hemsida hittar du även en länk till anmälan om du är sugen på att köra vårt motionsloppet, det finns tre disanser: 30, 85 och 167 km

Ha en bra dag,
Fritz

Inga kommentarer: