onsdag 15 januari 2014

Tour of Uppsala


Ja idag släppte vi "bomben" kan man säga så? I alla fall så skickade vi ut ett pressmedelande från Skandis Bike Weekend där vi avslöjade vad vi har arbetar på en längre tid. Just nu kallar vi det för enkelhetens skull Tour of Uppsala, men det kan ändras under vägen.

Vår plan är i alla fall att Scandinavian Race of Uppsala skall utökas med minst 2 dagar redan nästa år, Skandis GP kommer att fortsätta vara en fristående tävling då denna tävlingsform inte passar i ett etapplopp. Med andra ord 4 daggar i Uppsala maj 2015 med ren cykelkärlek, utöver etapploppet är det fler stora saker på gång, vissa redan i år, medans ett par till nästa år. Spännande är bara förnamnet.

För de som vill läsa mer kan hoppa in på Skandis Bike Weekends hemsida: www.skandisloppet.se alternativt vår facebooksida: www.facebook.com/skandisloppet

Ha en bra dag,

Hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Johannes M sa...

Ett bra initiativ som vi applåderar. Antar att ni satsar på herrar men finns det anledning hoppas att ni i framtiden även har med damerna i er satsning Tour of Uppsala?

Fritz sa...

Hallå Johannes,

Stort tack för din kommentar och applåden =) Ja i dagsläget är det endast herrarna vi satsar på detta bl.a. då Vårgårda CK kör en deltävling i damernas World Cup, och vi vill ju inte på något sätt konkurrera med dem.
Däremot är Skandis GP på söndagen som vanligt både för herrar och damer.
Men man ska väl aldrig säga aldrig eller hur? Vem vet vi kanske forsätter satsningen, då Firefighters / Upsala CK även har ett damlag. Men varje sak har sin tid.

Med vänlig hälsning
Fritz