torsdag 27 februari 2014

Ja jäklar, det gäller att fuska med stil!

En stor (bokstavligen) idrottsman enligt Nordkorea
Sitter hemma i bibloteket och skrockar för mig själv efter att jag har läst en nyhet på en amerikansk nyhetssida. Konstigt att ingen svensk dagstidning har hämtat upp den här nyheten.

I alla fall så är nyheten att Nordkoreas diktator Kim Jong un vann några medaljer på OS i Sotji, de Nord-Koreanska nyhetsbyråerna har rapporterat att Kim Jong un har varit segrande i varje event som han deltagit i, trots att han aldrig har tränat något. Han van det individuella guldet i konståkning samt tvåmanna bob, inte nog med att han plockade guldmedaljen i Bob utan där slog han även ett oslagbart världsrekord. De rapporterar vidare att han även tog guld i backhoppning, även där så var det ett oslagbart rekord och fysiker är häpna över hur långt han flög då han skall ha brutit mot varje fysisk lag och enligt dem så är det egentligen omöjligt för en människa att flyga så lång som Kim Jung un gjorde.

Trots detta så vägrade Kim Jung un i ren kärlek till sitt folk att ta emot medaljerna och valde istället efter han avslutat sitt deltagande att återvända direkt till Nordkorea.

Ja jäklar, vissa petar i sig allergimediciner, Epo och annat jox för att bli bäst, det är bättre att skaffa sig ett land och se till att nyhetsbyråerna rapporterar hur duktig du är utan att ens behöva svettas eller utsätta sig för riskerna med biverkningar och annat efter intag av olika preparat. Han har skapat en ny dimension på fusket så jag måste nog skriva som Patrik Ekvall (Expr.)  gjorde, det finns doping och sedan finns det DOPING... *flin*

För den som vill läsa "nyheten" så kan man klicka här

I det här fallet så bleknar ju Bäckströms "allergibesvär" snabbt och han får det nog mycket lättare att genomgå sin terapi som det rapporteras att Washington Capitol har erbjudit honom efter hans traumatiska upplevelser i Ryssland.

Ha en bra dag

Fritz

2 kommentarer:

P7 sa...

Du är medveten om att det är en skämtsida va?

Fritz sa...

Jodå det är bl.a. därför jag skrev om nyheten inom " :D

Men samtidigt är det ju något som Nordkoreaneran gott och väl skulle kunna hitta på. Jag har för mig att när Kim Il Sung dog så rapporterade deras nyetsbyråer att bergen grät och de har ju även rapporterat att det finns enhörningar i Nordkorea. =)

Med vänlig hälsning
Fritz