torsdag 12 mars 2009

I dag lägger . . .

. . . vi till två nya bloggar!

Vi börjar med Christians blogg. Denna blogg är kul, man märker snabbt att Christian har humor. Gillade hans inlägg om en arbetsplats som hade inte förändrats sedan "nittonhundrafrysifast". I alla fall så är Christian en cyklist som har tävlat i några år, dock hade han ett uppehåll och återkom nu under 2008, hans planer för 2009 är att träna i klassen senior.
Skall bli kul och se hans framfart på vägarna i sommar. Håller tummarna att det kommer att gå bra Christian.
För övrigt kan nämnas att Christian 24 år och cyklar för CK Falken, men hallå Christian som 24 åring kan du ju köra i Elitklassen, nu är det bara att börja träna och komma igen =)

Christian möter ni på adressen: http://christianvonwalden.blogspot.com/

Du skall känna dig varmt välkommen Christian.

Då hoppar vi över till nästa blogg och det är för många cyklister en mer känd cyklist, i alla fall för oss veteraner. Marcus Lintala har en blogg som handlar om hans träning och upplägg inför säsongen 2009, även om han bloggar om lite annat också. Hans blogg har funnits sedan 2007 och där finns mycket godis för oss cykelnördar att frossa i.
Marcus främsta placering är SM-guld på tempo förra året, dock i klassen Veteran, i år tänker Marcus utmana killarna i klassen Elit.

Vad kan man annars skriva om Marcus blogg? Hmm jo det är grymt inriktad på olika former av effekt när man tränar och det kan vara mycket nyttigt för de som tänker satsa inför säsongen 2009.

Marcus möter ni på adressen: http://markus-lintala.blogspot.com/

Marcus varmt välkommen till oss på Cykelbloggar.

Hälsningar,
Admin

Inga kommentarer: