lördag 22 maj 2010

Nyheter

Scott Sunderland väljer att med omedelbar verkan lämna Team Sky, orsaken är enligt honom att han vill tillbringa mer tid med sin familj. Scott var den pådrivande och den som var mest framgågsrik i rekryteringen av Teamets alla åkare och andra funktioner. Det var bl.a. Scott som rekryterade Marcus Ljungqvist till laget.

Mer info på www.cyclingnews.com

Mikel Astarloza som testades positiv för EPO i samband med fjolårets Tour de France får, utöver sin två år långa avstängning, även böta 154,570 euro - knappt 1,5 miljoner svenska kronor.

Spanjoren vann den 16:e etappen i Touren och slutade elva i totalen, men tio dagar efter etappsegern blev det känt att ett prov som han lämnade ifrån sig i slutet på juni innehöll spår av EPO.30-åringen, som fortsätter att hävda sin oskuld, tvingas nu betala tillbaka en årslön till UCI. Det samma gäller hans landsmän Alberto Fernandez De La Puebla, Hector Guerra och Isidro Nozal. (Källa: www.cykelnytt.se)

Är det någon som tycker synd om dem?

Sedan åter till årets upplaga av Giro d´Italia, det är ju helt enormt vad spännande det är i år, eller hur, det svänger ju som "farsan Baloo" skulle ha sagt. Men det som glädjer mig är att peppar peppar att de fd (?!) fuskarna hamnar längre och längre ner i resultatlistan, även om "äcklet" Vinokourov hämtade in lite idag.

Ha det så bra,

Häslningar,
Admin

Inga kommentarer: