onsdag 2 februari 2011

Nyheter

Tour de Langkawi i Malaysia är avklarat, den vanns av Yonathan Monsalve (VEN) Team Androni Giocattoli, grymt gjort av en kille på 22 år och första året han kör som proffs. Imponerad! Trea blev lagkompisen Emanuele Sella.

Contador blir även om han överkalgat avstängd i ett år, trist enligt mig då jag fortfarande är övertygad om att han är oskyldig, eller som en klubbkompis sa, hade provet skickats till något annat godkänt lab hade de inte hittat dessa mikroskopiska partiklar.

Riis verkar var på jakt efter en ny stjärna, Menchov har nämnts men denne dementerar detta, vi får se hur det blir med detta. Han har inte så mycket tid den gode Bjarne.

Det känns annars att det är vår i luften, Cycling News börjar uppdatera sin sida mer frekvent + att de flesta nyheterna handlar om racer, kan det bli bättre?

Själv drar jag om två timmar till Arlanda för att ikväll komma till Como, där skall vi vara tom söndag, och vi har blivit lovade guidade turer till Mendriso + delar av Giro de Lombardia, det skall bli grymt skoj. På Lör och sön skall det visst bli en +16 och strålande sol. Rapport kommer nästa vecka.

Ni får ha en trevlig helg ni andra här hemma i svedala =)

Hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Vad kul att Sella den gamla CERA-doparen har börjat hoja igen.

Peter sa...

Firade nyår på Langkawi. Dagen innan drog ett cykelgäng förbi ;-)