torsdag 24 mars 2011

Det börjar röra på sig

både bland bloggar, cyklister och butiker märker man en väsentlig ökning av aktiviteter. Ja jag tror de flesta av oss har nu gjort racerpremiär, OK jag var ju ut redan i januari men aluracern då vi har tur at stora vägen jag bor efter blir asfaltsren så fort det blir någon plusgrad. Fråga mig inte varför, men har väl med mycket trafik och ordentligt med salt att göra. Här är dottern på sin premärtur

I går hade Bianchi Café & Cycles sin "vätternkväll" med flera större leverantörer på plats. De sponsrar ju även en del av Fredrikshof under namnet Club Bianchi sånt är ju skoj att leverantörer även sponsrar vanliga cykelklubbar och inte bara elitlag etc. Nu har jag inte fått någon rapport hur det var, men det var säkert en succe =)

Ikväll är det dags för Teamsportia i Uppsala att ha sin upptaktskväll/vätternkväll. Men Teamsportia börjar redan på förmiddagen, Stora leverantörer är redan på plats, på em kan de som vill ut och hojja med Roberto Vacchi i en timme sedan kommer han att prata och mingla i butiken, för de som vill träffa honom in persona istället bara för att ha hans röst i tv:n när det är cykel på Eurosport.

I Uppsala händer det mer saker under våren, SVAVA gallerian har ju bommat igen och byggs om för att bli ett "matpalats" eller liknande, då fick ju de vanliga butikerna flytta ut, bl.a. min favvobutik, d.v.s. SkiTotal, de kommer under våren öppna en separat cykelbutik med några nyhter, de kommer bl.a. återinföra ett cykelmärke som varit borta ett tag för oss svenska cyklister. Mer utförlig rapport kommer när det är dags.

Vad händer i din stad/by ??

Ha en bra dag,
Fritz

3 kommentarer:

Matilda Karlsson sa...

Fritz! Jag vet inte om du varit dit men: Gamla Scorett uppe på stan är numera SkiTotal - Superfräsch och mycket större butik än gamla nere på Svava. =) Kanske får jag ta och pila iväg till Teamsportia en sväng efter skolan!
Ha det gott! =)
/Matilda

Cykelbloggar sa...

Jodå fast där kommer det mera vara skidor och kläder, i den nya butiken kommer det att vara cyklar och åter cyklar =)

Du får be mamma om att hon tar med hojjen till både dig och henne så kan ni cykla med Roberto mellan 17 och 18:00 =)

//Fritz

Bianchista sa...

I Visby händer nog inte ett skit.. Jo förresten, lördagen 2 april kör vi premiärturen för våra lördagscyklingar, där alla är välkomna att haka på.