måndag 13 juni 2011

Det drar ihop sig...

... runt tre veckor kvar till nästa stora händelse inom cykel: Tour de France! Inför detta stora evenemang så är det många Pro-Tour lag i Schweiz och kör det sista stora etapploppet innan touren - Tour de Suisse. Men hur går det? Tror en och annan höjer på ögonbrynen när de ser var Andy Schleck ligger i totalen. Lika många reagerar nog att det är Cunego (Lampre-ISD) som leder.

Själv är jag rätt så förvånad att Team Rabobank har många åkare uppe i täten i flera lopp under de lopp som körts under våren och försommaren. De har kört bra på bl.a. Girot. Man kan ju inte bli mer än lite imponerad eller hur?

Vår Gustav Larsson ligger just nu på en 27:e plats, hoppas Riis inte petar honom i år som han gjorde förra året inför Touren.Vad tycker ni om Cancelaras totalsågning av hojjan han kör på i år, och sedan den totala kovändningen, den var ju klass med Björn Rosengren:s förklaring efter han "snubblat" in på porrklubben Tabu. För de som missat det hela så dissade han helt Trek:en som han kör på i år, med förklaringen att den var alldeles för mjuk. Trek blev ju inte allt för glada över att en av världens bästa cyklister "rackat" ner på hojjen han körde samtidigt som han höjde cykeln han körde på förra året till det bästa han någonsin kört på. De tvingade honom till att göra en dementi, vilket resulterade i att han föklarade att "det absolut inte var något fel på Trek:en den var styv fast på ett annat sätt än Specialized var. Den ni! världsklass på den kovändningen.

Snipp snapp snut så var detta inlägg slut.

hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: