torsdag 16 juni 2011

Lycka till Subbor och övriga

Imorgon så smäller starten för Sveriges största motionslopp. Har ingen riktig koll, men har för mig att kl 19:00 så startar veteranerna, d.v.s. de som har kört 25 lopp eller fler. Sedan kommer det att följas av en strid ström av cyklister till lördagmorgon då Subborna sticker iväg, har ju kompisar i de flesta (kända) subborna så jag kan bara önska er lycka till.

Det som är lite trist med VR, utöver det jag redan skrivit om, så är det ändå främst att de som "bara" tränar inför VR fr.o.m. lördag försvinner från vägarna, det är skoj så här på vårkanten/försommaren se alla cyklister, korta, långa, smala, tjocka, unga som gamla träna som tusan, för att sedan lägga av så fort de har utfört loppet. tidningen "cykla" som ges ut av VR borde tipsa de där VR åkarna att det kan vara bra att träna hela året, då blir det inte så slitsamt nästa vår. Plus att det blir roligare med fler cyklister ute på vägarna hela året.

Själv kör jag på ensam, räknar inte med att få sällskap av så många på klubbens distanspass på lördag. Blir väl typ jag och ett par andra kanske som har "vettet i behåll" och struntar i det där loppet. Ett speciellt lycka till skickas till Tony, Anders, Fredrik, Johan, Nicklas, "Pilen", Martin, sub:gängen från Hofvet, Masgruppen och La Lepra Stanca. + några till som jag glömt.. :-D Hoppas det går vägen för er!

Måste även slå ett slag för Gabriella Ekströms nya bok, betyg och omdöme kommer snart... måste läsa den först.. släpptes igår och finns på välsortimerade bok/cykelaffärer.

Hälsningar,
Fritz

5 kommentarer:

Cyklissa! sa...

Du glömde klubbens snabbgrupp i sammarbete med Continental Test Team.. åsså mej ;-)

Cykelbloggar sa...

Ja ja.. satt precis och tänkte på dig att du skall ju också köra =)
Har säkert glömt några andra i klubben också... sorry ! =D

//Fritz

Cyklissa! sa...

Christer G, Lena, Georg, John, Leo G, Per D, Hans är några till ur klubben som gör detta galenskapernas lopp! Jag ser fram emot när du ska köra! :D

stefan carlsson sa...

Se istället vr för vad det är, -motorn som håller svensk cykelfőrsäljning igång. På samma villkor som vasaloppet för skidsporten. Cyklisterna försvinner inte efter första helgen i juni, -de omvandlar sig till löpare och förbereder sig för Lidingöloppet och våren 2012 är de åter ute och főrgyller vägarna tillsammans med oss andra rättrådiga./stef

Fritz sa...

Jo absolut är det så Stefan, men för oss som cyklar året om är det trist att cyklisterna försvinner. Alltid roligare att möta några då och då, och inte som det är nu att fr.o.m. söndag så är de flesta borta.

Mvh
Fritz