onsdag 20 juli 2011

Gårdagens etapp!


Ja vad kan man skriva, Kung Thor! Eller nä Heija Norge! Det är ju rent ut sagt fantastiskt det som händer vilken körning. Jag skrev till Adamsson & Vacchi att Hesjedal måste väl också ha ett norskt, eller åtminstone nordiskt ursprung, eller har jag fel där, om det är så innebar det ju att det var tre av nordiskt ursprung först över mållinjen på Touren.

Vad mer, Evans och Contador! Wow! Återigen, Contador utnyttjade verkligen rätt tillfälle för att sticka ifrån Schleckbröderna, och se hur Andy vek ner sig. Jag skrev redan den 11 juli att jag inte trodde att Andy skulle ta hem Touren i år, och jag tror banne mig att jag har rätt, Andy har inte sett lika pigg ut i år överhuvudtaget. Det var häftigt och se hur Evans svarade på Contadors ryck och hur han sedan tog över det och körde ifrån Contador och Sanchez, dock hade loppet varit 500 meter längre hade troligtvis Contador kommit i kapp.

Flera wow faktorer, ja återigen Voeckler hur han förvaltar ledningen tillsammans med sina lagkamrater, Heisjedal och Hushovd prisade Garmin Cervelós lagarbete i går och hävdade att det var det bästa teamet på hela touren, jag måste nog säga att de har fel, för se hur Team Europcar tar han om Voeckler, han har oftast 2-3 av sina lagkompisar framför sig de åker och hämtar hans kläder och annat som han behöver. Min medalj för det bästa laget med det bästa lagarbete går ändå till Team Europcar. Vad tycker ni?

Till sist det går återigen rykten hur Mark "Dåliga förloraren" Cavendish tolka med bilar och pacar för att hålla sig inom maxtiden, t.o.m. Adamsson reagerade igår hur Cav körde in bland de 40 bästa på gårdagens etapp, till synes nästan helt oberörd, skulle vara intressant om det dyker upp fler rykten om att han "tolkat" igen. För normalt faller ju Cav som ett blysänke så fort det går uppför och som igår när inte hade en enda av sina lagkompisar framför sig, väcker det vissa misstankar. Vad har ni för åsikt om detta?

Ha en bra dag!

hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Lasse sa...

Jo förvånad blev man att han dök upp så tidigt men när de va 15km kvar så låg han med i huvudklungan va ja nu såg på reprisen av etappen...

Anonym sa...

Anders Adamson stavar med ett S.

Att Cav skulle ha tolkat med första gruppen är helt orimligt. Väcker inga misstankar alls, snarare bekräftar att han kan när han ger sig f-n på det.