fredag 7 oktober 2011

Vacansoleil + Androni Giocattoli och Bianchi = Sant

I dag damp nyheten ner att från och 2012 och 2 år framåt kommer Bianchi sponsra Pro-tourlaget Vacansoleil (NL) de dök ju upp i Pro-Touren inför säsongen 2011 och det var väl en och annan som rynkade på näsan speciellt när de hade kontrakterat Riccó. Dock straffade han ju ut sig själv med råge under våren. Men vem kommer inte ihåg Jhonny Hoogerland från Touren som blev inprejad av en bil i taggtråden, men ändå valde att fullfölja Touren. Srongt! Det är bara gratulera Vacansoleil till ett fantastiskt kontrakt och grym cykel då de skall köra på Bianchi:s flaggskepp Bianchi HoC Oltre, bestyckad med FSA, Fulcrum och blir det Sram nästa år också eller kommer campa att göra nytt intåg på Bianchis teamcyklar?
Nyheten publicerad hos Vacansoleil: http://www.vacansoleildcm.co.uk/nieuws/ridley-opts-for-long-term-cooperation-with-new-worldtour-team-of-lotto-ridley,-while-vacansoleil-dcm-continues-with-a-new-bike-supplier.html

Hos Bianchi ser det ut så här: http://bianchi.com/Global/Bianchi/News_Detail.aspx?NewsIDMaster=60565


Team Androni Giocattoli

Men vad händer med Team Androni Giocattoli som Bianchi sponsrat under 2011, lugn lugn... Bianchi kommer att sponsra dem under 2012 också, då Team Androni Giocattoli är viktiga för Bianchi, ni förstår italiensk cykel och ett italienskt lag. Say no more! =)

Uj uj... detta innebär att nästa år på girot kommer två lag köra på Oltre och minst ett lag kommer att köra Touren på samma cykel. SKOJ!

Källa till dessa nyheter är ett samtal med Bianchi i Sverige.

Ha en trevlig helg!

Mvh
Fritz

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är tröttsamt tjatig. Kan du inte lägga upp detta på din personliga blogg istället och låta denna sidan vara en allmän nyhets/blogg-sida.

Fritz sa...

Nu hänger jag inte riktigt med? Är det inte en nyhet så säg? Visst att jag skriver om Bianchi då och då, försöker även skriva om andra cykelmärken då och då. VIsst erkänner att inte lika mycket som Bianchi, men at de kommer tillbaka som sponsor i Pro-Touren efter 6 års frånvaro är en relativt stor nyhet tycker jag.

Annars så tycker jag att jag skriver om det mesta. Plus att jag ständigt ber andra skriva egna artiklar inlägg som jag kan publicera här + att jag mer än gärna lägger upp fler som skribenter så att jag slipper skriva allt själv. Vill du bli en av dem?

Mvh
Fritz