fredag 16 december 2011

Nu en presentation av en till researrangör

Nu är det dags för företag nr 2 att presentera sig om sina resor ut i världen. Skall bli kul om fler företag vill skicka in sina svar.Företag: Cykelresor
Webadress: www.cykelresor.com2/
Främsta resmål?: - Flera! Mallorca som träningslägerdestination och exempelvis Flandern Runt och Tour de France som eventresor då man tar med sin egen cykel och testar proffsens banor.

Varför valde ni just detta resamål? - För att jag själv älskar cykel och vill upleva dessa resmål och därmed bjuder jag med alla andra som älskar cykel!

Vilken målgrupp har ni (Motionärer, elitcyklister etc)? - Alltifrån elitcyklister till motionärer som älskar att cykla liksom jag själv. Betoning på glada motionärer.

Pris för t.ex. en vecka? + fråga: Vad får man i detta pris? - Mallis, ca 7 500 kr (beroende på flygkostnad). Flyg, busstransfer, del i 2-bäddslägenhet på 3-stjärnigt hotell, halvpension (frukost+middag), rutinerade cyklister som guider/passledare, inplastad karta speciellt gjord för cykelturism.Flandern Runt: 7 445 kr. Bussresa med egen cykel i kärra efter bussen, alla färjekostnader och vägskatter, boende med del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell mitt i hjärtat av Flandern. Halvpension (frukost+middag), måltiderna serverade i egen matsal för cyklister som vårt gäng och proffstallen. På vårt hotell samsas vi med proffslag som bl.a. Cervelo Test Teams damlag och Skil-Shimanos herrar (2011).Först tre härliga cykeldagar då vi testar berömda stigningar som Koppenberg och Oude Kwaremont. På lördagen kör vi motions-loppet Ronde van Vlaanderen Sportive. Det hela avslutas med att vi är med i festen på söndagen och ser först damerna med Emma Johansson i spets följd av superstjärnorna Fabian Cancellara, Philippe Gilbert och hemmahoppet Tom Boonen.Naturligtvis rutinerade cykelguider som lotsar runt på alla härliga småvägar i Flandern!

Har ni olika fartgrupper? - På Mallis alltid tre fartgrupper, ibland fyra med en extra racegrupp. Alla fartgrupper med olika längd på rundorna.

St. Calobra - Mallorca

Har varje grupp egen ledare? - Alltid minst en ledare oftast två i varje fartgrupp.

Hur länge har ni arrangerat resor? - Har drivit sportresebyrå sedan 1986 och Cykelresor.com, som är specialiserad på resor för glada cyklister, sedan 2009.

Hur ser ni på framtiden? Kommer ni lägga till fler resor/mål ? - Fler och fler vill vara aktiva på sin semester/ledighet och cykel är perfekt då man både får röra sig, träna och dessutom se massor av vacker natur, spännande byar och människor.Vi lägger hela tiden till nya resmål, i år bl.a. till VM på cykel i Köpenhamn och en härlig höstvecka på Mallorca.Nyheter 2012 kommer bl.a. att vara: en resa till 6-dagars i Köpenhamn 4-5 februari, härliga rosa paket till starten av Giro d'Italia i Danmark 5-6 maj med bl.a. Danmarks största motionsloppet " Giro d'Italia - Cycling for all" plus en spännande nyhet, som går 25 juni - 4 juli, för alla som älskar att testa sina krafter i berg - lanseras på vår hemsida inom kort!

Är det något övrigt ni skulle vilja tillägga? - Som ung var jag elitcyklist på 70-talet, därefter utbildade jag mig till idrottslärare för att sedan starta Sveriges största sportresebyrå. Hela tiden har jag älskat cykel vilket gör att jag numera motionscyklar 4-5 gånger/vecka när jag inte driver Cykelresor.com och cyklar med ett leende på läpparna med mina kunder på härliga resmål!

Stort tack för att du tog dig tid att svara på dessa frågor, nu skulle det vara kul om någon som deltagit på någon av dessa resor kunde berätta lite om sina upplevelser .

Ha en fortsatt trevlig december och stressa inte allt för mycket !Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: