torsdag 1 mars 2012

Är det verkligen rättvist?

Läser precis på morgonen att Kolobnev är fri att köra igen, han blev ju fälld för doping eller njae, för att använt ett medel som används för att dölja annan doping i Tour de France 2011. Han fick av den ryska cykelfederationen en varning och böter. UCI överklagade beslutet till CAS som nu har friat honom.
Skillnaden nu är att Kolobnevs tester visade att både A och B testet innehöll  hydrochlorothiazide, till skillnad från Contadors 50 picogram. Så hade han avsevärt högre doser, UCI och Wada behövde inte ens anlita special labbet för att hitta några spår.

Bah! är min enda kommentar om deras agerande. Pat bör hitta ett anat jobb, fast han trånar väl efter en plats i Olympiska komiteén, men usch om han skall bli en av dessa mutkolvar, fast han har ju börjat bra, han kanske kan ta kontakt med Lance och fråga efter mer "bidrag". ... Kanske det var det som El Pistalero borde ha gjort skickat lite pengar till UCI för att lugna ner dem.

Ja ja..

Nu väntar jag bara på att duggregnet skall sluta, sedan skall frugan och jag ut på racernarna.. Fortfarande så blir det någon av de äldre racerna då sadelklämman fortfarande lyser med sin frånvara. Undrar om det går fortare om jag flyger ner till Italien och hämtar den?
Ha en bra dag i alla fall...

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: