måndag 20 augusti 2012

Det var ju vad man trodde..

Mark Cavendish.. I vilken tröja får vi se honom nästa år?
Hm ja nu var man ju på väg och skriva saker som man kanske skulle få äta upp. Men vad tusan jag gör det ändå. Lipsillen Cavendish är visst på G att lämna Team Sky då han inte tycker han får sina spurter serverade på det sätt som han önskar.
Han var ju van att i HTC Colombia att få allt serverat med ett perfekt "tåg" (typ de 10 små ....) för att sedan dyka upp i tv-bilden de sista 500 meterna av ett etapplopp.
Nu har det ju inte varit så i Team Sky, utan deras inriktning har ju varit lite annorlunda, istället för att köra hem poängtröjan i de stora etapploppen så har fokus varit att plocka hem totalledningen. med följd att Cav "endast" får 2 till 4 segrar per etapplopp. De Olympiska spelen visade ju det helt klart, utan "tåg" vart var Cavendish någonstans?

Till och med Wiggins har ju gått ut och sagt att det är troligt att Cav lämnar Team Sky, skall vi sakna honom i Sky? Enligt mig så ..nä! Däremot vill jag se mer av Froome, och vi får väl se under Vueltan om han kan göra förra årets bedrift med skillnaden att plocka hem totalsegern istället, nu när han förhoppningsvis slipper att släpa Wiggins efter sig.

Vad tycker ni? Gör Team Sky fel alternativt rätt?

Ha en bra dag

Hälsningar
Fritz

1 kommentar:

Mikael Kippilä sa...

Jag tycker Sky gör rätt, deras upplägg är ju att vinna totaler i Grand Tours och då får man rätta sig efter det!