fredag 28 september 2012

På sydfronten mycket nytt

Utsikt över Comosjön från Como sett
Hallå,

Ja det här inlägget kommer inte att dra åt sig så mycket uppmärksamhet för dess innehåll. Jag sitter just nu i centrala delar av Como och skall strax ut och åka runt sjön. Det är en fantastisk miljö här och jag förstår faktiskt inte varför fler cyklister lägger sin träning här. Man har allt, plattkörning, berg.. och nu menar jag berg! Kolla på Il Lombardia på lördag så förstår du vad jag menar.

Har kollat runt lite och var bl.a. var jag till Santinis outlet igår (japp Vacansoleils ställ blev det) det vsom var lite roligt där var att mannen som förestår butiken var en gammal cyklist, han körde med "vår" Tommy Prim och Alf Segersäll i Bianchi. Att han sedan arbetat med "min" Gianni Savio var också kul.

I  eftermiddag när vi skall till Bergamo och träffa Androni och Bianchi hoppas jag med alla fingrar och tår att Felice Gimondi är där. Jag vet ju att han är vid starten imorgon men det vore så attans kul och kunna få ett foto med honom.

Vädret är grymt här igår hade vi sol och +23, viss skillnad mot vädret vi lämnade hemma i Sverige. Nu håller vi tummarna att det fortsätter vara så här fint.

Ha det så bra,

Hälsningar
Fritz

1 kommentar:

Crille68 sa...

Kolla på klassisk cykeltävling i otrolig vacker miljö...Santinis outlet...bo på hotell i en vacker italiensk stad...+23 grader...ojojoj...du har det verkligen härligt!
Hoppas ni får en underbar dag!
Jag får se om jag kan kika på cykelloppet lite. Miss M fyller år så jag vet inte hur det tas emot om jag väljer att tillbringa med några timmar tillsammans med Vacchi istället... :O
Ha det gott! :)